Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

9.4.2011 ~ Ničím výjimečná citová americká teen romantická ždímačka s, pro mě, ne moc sympatickými herci. Tak nějak přes kopírák vytvořené drama o hledání sebe sama a vztahu k rodičům. ~ 1) Příběh: ničím mě neohromil, ničím mě nepřekvapil. Podobný sled událostí už jsem ve filmech viděl tolikrát, že mi přijde až zvláštní natáčet stále to samé dokola a dokola. ~ Rodiče Miley a jejího mladšího brášky se rozvedli a obzvlášť Miley to nenese dobře a na otce je naštvaná. Rodiče se tak dohodnou, že děti stráví nějaký čas u táty, hudebního skladatele, žijícího kdesi v klidné části přímořského městečka. Miley nechce, ale nemá moc na vybranou a před tátou trucuje a odmítá se s ním bavit. Současně potkává jednoho mladíka, který jí učaruje, tak krom poznávání lásky bude hledat i cestu ke svému otci, který sám má důvod být se svými dětmi co možná nejdéle. ~ Samozřejmě se tak dočkáme zvratů, které se dají od takového filmu s takovou zápletkou očekávat a tak nejen že se stanou, ale nezbavíte se dojmu, že už jste to někde x-krát viděli, což zrovna k potlačení nudy moc nepřispívá. Jinak řečeno, chybí tomu nápad. A to, že je to natočené na základě nějakého románu, mi dává jen předzvěst, že ani román nepatří mezi nejobjevnější dílo doby (ale nečetl jsem, jen to jen domněnka). ~ 2) Herci: Do jednoho nesympatičtí. Všichni mi přišli divní a jejich výkony také, dá-li se u některých vůbec o herectví mluvit. Rozplizlá Miley s tím nic neudělá, že ve městě jsou samí kluci modelové už k takovému náctiletému romantickému dramatu prostě patří. Tatík neměl pořádně ani co hrát, malý bratříček mě štval a tak jediná postava, co nebudu kritizovat, je máma, která se ve filmu objeví asi na deset minut. ~ 3) Dabing: Bohužel, a to bych chtěl vyzdvihnout, bohužel, jsem to viděl v dabingu. Hrůza. Nejvíc mě trhal za uši dabing brášky, protože to byl děs a pokud nemají na dabing malého kluka někoho, jehož hlas by k postavě seděl, jsem pro nechat ho nadabovat libovolným makakem z nejbližší ZOO. Určitě by byl výsledek snesitelnější. U ostatních byl jakž-takž snesitelný, ale pokud to budete chtít někdo vidět, sežeňte si originální znění a titulky k tomu, ve vašem vlastním zájmu. ~ 4) Celek: Nuda. Nic zvláštního, scénář zkopírovaný už po několikáté, akorát se upravily drobnosti, místo a herci. A ne, neříkám to, že bych byl zaujatý proti "Hanně Montaně", tuhle roli Miley jsem nikdy v ničem neviděl a ne, nemám to ani v plánu napravovat. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film s několika dojemnými momenty, které na mě až tolik nezapůsobily. Naopak velmi mile mě překvapil herecký výkon malého Bobbyho Colemana. Liam Hemsworth je fakt šílenej slizoun, ale ke konci jsem si na ten jeho hezounskej ksicht i zvykl, takže bez problému. Líbil se mi docela scénář, jediná špatně napsaná postava je bohužel Miley Cyrus, jejíž chování je hodně zcestný. Hudba mě kupodivu moc nenadchla, některé písničky mě dokonce i otravovaly. Když to vezmu komplexně, tak mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na přihlouplý a věčně nafučený výraz Miley Cyrus jsem si film užila. Bylo tu ale několik hodně naivních a přehnaných scén, které mě už pomale přestávají bavit. Děj je hodně předvídatelný, ale tvůrci opět vsadili na jistotu. Musím přiznat, že mám Miley už docela okoukanou a příště ji raději uvidím zase v něčem na způsob Hannah Montana. Její obsazení v tomhle filmu mě docela zarazilo, protože pak nechápu, kdo je cílovou skupinou. Film se tváří trochu jako teenage romantika, ale na desetiletou dívku může být dramatická část až moc. Zatleskat stejně musím..Greg Kinnear hrál totiž víc než dobře. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Miley Cyrus ja takisto,preto sa mi do toho najskôr veľmi nechcelo,ale oplatilo sa.Krásne spracovaný príbeh lásky v rôznych podobách, nielen medzi mužom a ženou, ale aj medzi otcom a dcérou.Príbeh je plný emócií, nesmierne podmaňujúci i kruto úprimný,vtipný a zároveň aj smutný. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva.Romanticky hreje, ale aj žalostne narieka. Odhaľuje, ako najsilnejší ľudský cit dokáže ublížiť a znova liečiť.Moment, kedy Ronnie hrala svojmu otcovi poslednú pieseň, bol pre mňa najkrajším a najdojímavejším z celého filmu.Pre rebelujúcich teenegerov ako stvorená! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Greg Kinnear musel z natáčania na niekoľko dní odísť, lebo sa mu narodila dcéra Katie. (Pat.Ko)
  • První den natáčení filmu začal scénou, kdy si Veronica Miller (Miley Cyrus) a William Blakelee (Liam Hemsworth) dají polibek v oceánu. (Terva)
  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama