Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo se to jmenovat Hovno z nutrie nebo taky Walker Texas Ranger, série třicátádevátá, díl třistajednapadesátý. Nebo taky Žumpa, Trojka z Einsteinova či Supervýmrd! Každopádně ústřední trojice vznikla skloubením schopností a dovedností: MacGyvera, Rychlé roty, mistra Yody, Bruce Leeho a dalších asi dvouset The Best´s... Věci řeší neuvěřitelně přesně, vždy s tím nejideálnějším řešením a hlavně gigarychle. Rychlost světla je jejich pomalejší tetičkou, nesnídají, neobědvají, nevečeří, tím pádem neserou, neodpočívají, jenom bleskově řeší problémy prezidenta Spojených států.... Ne, tohle je fakt moc, tohle totiž není film, nemá to ani jeden filmový atribut. Tohle je prostě odpad! ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som to dopozerať do konca, naozaj chcel, ale nedám sa týrať, no nie. Zlí, zlí moslimovia rozbíjajú vzácne sošky a vyrábajú atómové bomby na počkanie. Ale už viem prečo sú americkí prezidenti takí múdri, veď im radí ten najmúdrejší Chuck Norris. Inak ale nechápem načo je USA celá CIA keď majú Chucka, veď ten z rodinného domu vyrieši všetko a vždy, stačí sa len pozerať na obrazovku a občas pretočiť späť, pozor, ale nie preto že to nepochopil na prvý krát, ale preto aby to vysvetlil tým menej chápavým spolupracovníkom. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vystreliť sa jat-packom a potom dokĺzať na padáku až k ponorke, to už chce nemalý skill. Nesmrteľný Chuck tu nepredvedie ani jeden kop z otočky (WTF!!!), iba vyskočí pol metra, zavesí sa na tyč a mierne pokrčí nohy v kolenách... Nuž, čas nezastavíš. Ale aspoň predviedol na konci novinku a tou je drvivý futbalový kop, ktorý pošle úbohého teroristu letom tri metre až do najbližšieho stromu. A to drahý zúčastnený, to je ešte väčšie terno, ako fakt, že zneškodniť atómovú bombu v poslednej sekunde je už zase "IN". ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, tak zatímco první film byl docela fajn a já si ještě pochvaloval výběr Dylana Neala, tak tady už jeho postavu hraje jeden z těch dementů z novějších řád seriálu WTR. Zápletka je tentokrát jak z prezidentskýho projevu Miloše Zemana, jen je tam navíc ještě ta asiatka. Celý je to jinak celkově mnohem větší sračka než byl původní film - porada prezidenta s těma kecama "Jaké máme možnosti? Můžeme tam poslat několik ef patnáctek" a následný vzdušný fighty byly jak z filmu Megažralok vs. obří chobotnice, ponorky se tam vynořujou jak veselý delfíni atd.. prostě i po technický stránce je to mnohem horší než to bylo v prvním filmu. Jednu hvězdu dávám za Chucka Norrise, kterej stále baví (bohužel na obrazovce většinu času ani nebyl). ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, která ale poměrně přesně cíli na mé béčkové čidla. Hlavní bourák klidně vylítne jet-packem do vzduchu a pak z jihu Afgánistánu doletí rogalem k ponorce v Ománském zálivu. Fakt že je to vnitrozemský stát autory vůbec netrápí.Podbných nesmylsných, béčkovému oku lahodících akcí obsahuje film spoustu. Trochu škoda je, že nezničitelný Chuck to tam jenom odstojí a nic nepředvede, ale holt už není nejmladší. Tak akční stránku obstaráva jeho pohůnek (naučil jsem ho všechno co umí) a je dokonce tak šikovný, že zvládá i tu komediální - rozuměj mele nekončicí přival hovadin. Smutným mementem doby je, že když už sou záporáci arabáči, musíme nejdřívě ozřejmit, že většina jsou mírumilovní lide, ministr arabáč vede meditace o povaze Koránu atd. - v Delta Force se nic vysvětlovat nemuselo.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama