foto

Dylan Neal

  • nar. 8.10.1969 (47 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Looks Like Christmas (TV film)
The Gourmet Detective: Death Al Dente (TV film)
2015 Padesát odstínů šedi
The Gourmet Detective (TV film)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 Manželská lest (TV film)
2013 Dangerous Intuition (TV film)
2011 Ledový teror (TV film)
Manžel nebo milenec (TV film)
Posedlost (TV film)
Žena jiného muže (TV film)
2010 The Traveler
Záhadná minulost
2008 Storm Seekers (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Muž z minulosti (TV film)
2006 Kolébka lží (TV film)
2005 Extrémní seznamka
Chupacabra Terror
Kobylky: Den zkázy (TV film)
Mute
Upíři (TV film)
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Mach 2
40 dnů a 40 nocí
2001 XCU: Extreme Close Up
2000 Prezidentův muž (TV film)
1997 Taylor's Return
1996 Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
1992 Já nepřijdu do nebe
1989 Prom Night III: The Last Kiss

TV seriály

2016 Dead of Summer (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Kdo se skrývá pod kápí (S02E19)
Deathstroke (S02E18)
Slib (S02E15)
další epizody (5)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (5)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Veškerou možnou pomoc (S02E13)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vyděděnec (S04E15)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Hyperion Bay (TV seriál)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace