Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Klasické norrisovské béčko, v kterém stárnoucí Chuck používá mladšího kolegu (tentokrát kámoše z WTR Judsona Millse), aby za něj "odvedl akční práci". Dále je to asi 1500. americký film, v kterém teroristé ohrožují USA atomovou bombou, kterou získali (ať už koupili nebo ukradli) od Rusů. Víc není třeba dodávat. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak přes kopírák jako jednička s tím rozdílem, že film nepůsobí slepencem tří dílu Walker Texas Ranger. Norris zde prakticky jen dělá mentora a ve všech akcích je opět hrozně nahrazován. Určitě plus výměna hlavního herce, ale tím úroveň filmu nestoupá a celé to působí směšným dojmem, neboť kompletní casting je z Walkera. Proč na to jen vlastně koukám.......2/10 ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Standartní dobrodružný akčňák. Fanatičtí teroristi přivezou do USA nukleární bombu. Chuck Norris (věř mi, Chucku) a Judson Mills jako supertajná jednotka operující po celém světě, podléhající přímo tomu nejvyššímu - prezidentu USA (ne, není to Bush). Jejich práce je zachraňovat svět. Je zde partička špatných chlápků, kteří všichni umí kung-fu, je tu bomba s velkým červeným časovým displayem ke zneškodnění, je tu tisíce a tisíce nepřátel, kteří prostě na hlavní hrdiny nemají. A přitom nejlepší scéna, kde jsem se opravdu od srdce zasmál je kde Judson Mills trénuje s malými červenými míčky s páskou přes oči. Hned jsem si vzpoměl na skvělý okamžik ve filmu Vybíjená, kde hlavní hrdinové taktéž trénovali s červenými míči. Ovšem s mnohem většími míči. Stejně, jestli máte rádi akční filmy kde ti dobří zachraňují svět (tohle určitě není spoiler - ti dobří totiž VŽDY zachraňují svět), tak je to parádní film pro oddech po úmorném dnu za školní lavicí. Robert Uhrich prezidenta stvárnil lépe než george Bush, už jen za to by měl být alespoň nominován na Oscara za přínos světové kinematografii. ()

zputnik odpad!

všechny recenze uživatele

Očima milovníka akčních céček: Bomba záležitost. Jsem rád, že díky Chuck Norrisovi & comp. můžu večer v klidu spát, protože tento freak spolu se svými kumpány dokáže vyřešit jakoukoliv prekérní situaci. Dokáže vyskočit vysoko, ohýbat a prohýbat se jak guma z Gumáren Zubří, kopnout a paralyzovat teroristu, odhalit jejich zákeřné úklady, vypátrat jejich škaredé a zlé plány s investigativním umem agenta Coopera, zlikvidovat jejich sebezákeřnější akce... přesně toto mě šíleně uklidňuje a dodává mi to víru a sílu v lepší, spravedlivější a demokratičtější zítřky. Očima a rozumem prachobyčejného komentátora zputnika: Kamera, střih, hudba bez jakéhokoliv nápadu. Příběh a pointa natolik sterilní, že pokud by měl být tento film indikátorem světových rozmnožovacích schopností, tak jsme už dávno všichni naprosto a do mrtě impotentní. Shrnuto a podtrženo: Natolik špatné, že se u toho člověk ani nepobaví a nezasměje jako u jiných béčkových, céčkových či déčkových záležitostí. Doporučuji nanejvýš ke "studijním účelům". ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] Oh my god, toto je teda pokračovanie, horšie už ani nemohlo byť. Dokonalá Amerika, odporný Chukov pomocník, nezaujímavý príbeh, čo už. V podstate všetko zle. Až tak zle, že som tento film musel pretáčať lebo dialógy ma neskutočne nebavili a čakal som na akciu, nuž a tá tiež dopadla horšie ako som čakal. Norris v akcií iba pri konci filmu, aj tam predvedie málo. Hodnotenie "odpad!" nedám kvôli tomu, že sa mi jednotka dosť páčila, ale toto si už v živote nepozriem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama