Reklama

Reklama

Vrána: Město andělů

  • USA The Crow: City of Angels (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stali se nepohodlnými svědky rituální vraždy futuristického gangu, a tak museli Ashe Corvin se synem zemřít. Okolnosti jejich smrti se donekonečna záhadně zjevují dvacetileté dívce Sarah. Až jednoho večera ji odvede Vrána do opuštěných doků, kde došlo k celé tragédii. Sarah je svědkem toho, jak Vrána znovu oživuje duši mrtvého Ashe. V den oslav Svátku mrtvých se znovuzrozený Ashe vydává do ulic, aby pomstil smrt svého syna a ochránil Sarah, která má být další obětí nelítostného gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jsem docela překvapená, že se pokračování Vrány až tolik nelíbí... Asi měl Vincent Perez umřít při natáčení, aby diváci byli nadšení. Nepovažuju tenhle film za kdovíjaké veledílo, navíc už je to pěkných pár let, co jsem to viděla, ale paměť mi tvrdí, že to nebylo zas tak špatné - ne tak temné a atmosférické, bohužel akčnější, postrádá hloubku a poetiku svého kultovního předchůdce, ovšem docela koukatelné, odpočinkové dílko. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No teda dost ale dost velké zklamání po nabušené a bezchybné jedničce. Perez rozhodně nemá to charisma jaký měl Lee. Protivníci jsou špatní, snad kromě celkem dobrého Popa, třeba hlavní záporák je tak divnej a vypadá jak pravá buzna. A i když byl příběh prakticky nezměněn tak sem se děsně nudil. Ale ted ty pozitiva, je to přeci jen Vrána takže se na to dobře koukalo, příběh je prakticky nezměněn a hudba je opět skvělá. Holt jsem čekal asi moc protože jsem dostal dost slabé pokračování který se kromě Popa může pochlubit tím že zde prakticky začínal můj oblíbenec Thomas Jane. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Bohužel proti komiksu i původnímu filmu výrazný propad ve kvalitě v podstatě ve všech směrech. Filmu chybí atmosféra i hrdinové, o které by se divák mohl být a se kterými by se mohl ztotožnit. To už bych spíš raději viděl nějaký jednoduchý krvavý akční film než tuhle narcistní pseudouměleckou nudu. Celkový dojem: 25 %. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Jo je pravda že tenhle díl nedosahuje takových kvalit jako první díl ale zas to není tak špatný. Příběh je dobrej, postavy jsou docela sympatické, hudba je výborná, atmosféru tento film má docela dobrou, napětí je zde asi jenom jednou, akce tu je skvělá, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. První díl je vysoce kvalitní a je prostě perfektní ale dvojka není tak špatná. 47% si tento film nezaslouží, zaslouží si 60%. Za mě 6/10. Jsem zvědav na další díly a možná i kouknu na ten seriál. ()

Troll 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý pokračování. Jak byla jednička příjemným pokoukáním na páteční večer, tak tohle je utrpení. Špatný příběh, špátné dialogy, akční scény (jestli se jim tak dá říkat) jak z amatérského filmu, prostě proč s tímhle ztrácet čas. Ta jedna hvězdička je za celkem slušně zpracováné "punkové" prostředí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • V den oslav Svátku mrtvých hraje v ulicích kapela Deftones a hraje song "Teething", který se také objevil na soundtracku k filmu. (Eldrick)
  • Ve filmu zazní i „Sean Olson“ od skupiny Korn. (Terva)
  • Iggy Pop se měl objevit v roli Funboye původně už v prvním snímku filmové série. Kvůli časovému vytížení se však mohl zůčastnit až natáčení tohoto pokračování. (korbitch22)

Reklama

Reklama