Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bran trénuje s Tříokým havranem. V Králově přístavišti Jaime udílí rady Tommenovi. Tyrion se dožaduje dobrých zpráv, které si ale musí zajistit sám. Na Černém hradě se Noční hlídka staví za Thornea. Ramsay Bolton předkládá plán a Balon Greyjoy zvažuje další návrhy. (HBO Europe)

Videa (2)

TV spot

Recenze (42)

Ereniss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konečné scéně jsem nadšeně mávala ručičkama a nožičkama jako batole. Jen Ramsay se u mě korunoval na největšího kripla všech dob a pomalu nebožtíka Joffa shazuje z trůnu všech kriplů. Potěšilo mě i dění na Železných ostrovech, které teda mělo proběhnout už pěkně dávno. Tak velmi nedočkavě vyhlížím příští týden a další díl. ()

Gantai 

všechny recenze uživatele

Dal bych pět hvězd, kdyby byla epizoda jen o Branovi, ten screen time si po celé vynechané sérii zaslouží. V Králově Přístavišti si vážně scénáristi neví rady, dělejají ze Cersei strašnou betu. Tyrion a draci byli dost fajn, Zeď ušla. Železné ostrovy- pan starej vládce měl zhebnout asi před 3 sériema, ale ok. Zimohrad radši komentovat nebudu, scénárista zalouží po držce, fakt že jo. Další díl bych prosil Brana. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nojo, tak z konce těžko vystříkne, jako spousta zde hodnotících, někdo, kdo četl knížky. I bez knížek se snad ale nedá průměrně inteligentní divák zmást vyjádřeními tvůrců. Závěr je tak brutálně natahovaný, že už i při tom každému dojde, kam to směřuje (ne třeba jako brutálně náhlý zvrat na krvavé svatbě). Potěšilo ohlédnutí do minulosti, ale dál si kromě draků z dílu zapamatuji jen to dlouhatánské osahávání mrtvoly, u kterého jsem usnul. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako keby ma tvorcovia vyslyšali ohľadom dlhodobej absencie Brana, ktorého návraty do minulosti vyzerajú veľmi zaujímavo a načrtajú možnosť znova sa stretnúť s niektorými z už nežijúcich postáv (tajne dúfam v cameo Neda Starka v dospelej podobe). Na druhú stranu pokračuje vraždenie dôležitých aj menej dôležitých postáv, ako sme na to v GoT už zvyknutí, ale táto epizóda boduje najmä v emotívnom stretnutí Tyriona s dráčikmi. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako spomínajú kolegovia v komentároch " Väčšina dejových liniek vyložene sľubuje veľké veci" to je síce fakt, ale to už sľubujú desiatky epizód, a ak si dobre spomínam.. dva krát ma dej skutočne tak bavil, že som s povedal vááu. Táto epizóda ma ako aj predošlá ničím nenadchla. Samozrejme až na úplne posledné sekundy, ktoré nechcem vyspoilovať. A práve kvôli tomu sa teším na ďalšiu epizódu doslova teším. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama