foto

Isaac Hempstead-Wright

  • nar. 9.4.1999 (18 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Isaac Hempstead-Wright se narodil v roce 1999 a je jedním z mnohých anglických mladých umělců, kteří začali svojí hereckou kariéru v seriálu HRA O TRŮNY. A i díky tomuto seriálu má problémy se školou, protože často musí školu vynechat vzhledem k natáčení.

Jeho první seriálovou rolí se stala postava Brana Starka v seriálu od HBO HRA O TRŮNY. Po úspěšném startu v seriálu následovala jeho první menší filmová role v hororu AWAKENING.

Butcher of Blaviken

Herecká filmografie

Filmy

2014 Škatuláci
2013 Uzavřený kruh
2011 The Awakening

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
další epizody (4)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
další epizody (6)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
další epizody (7)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
další epizody (8)
1999 Griffinovi (TV seriál)

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad) - a.z.
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace