Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar muze a bude obsahovat SPOILER Jo, bylo to super, ALE (a berte to tak, jak v nekterem z predchozich dilu Jon Snow (tusim) rekl, vsechno pred "ale" jsou sracky), jakto, ze v takove zime se jim nekouri od pusy? Jakto, ze tam praska led, vzdyt to je kurnik zamrzly desitky a stovky let a ne, opravdu nechodte na me s tim, ze to je nejakej teplej proud kdoviodkud. Par vtipnych konverzaci to fakt nezachranuje a ja si rikam, jestli tvurci radsi nemeli s tim hura pokracovanim skoro bez autora, trochu pockat, protoze to zacina vazne pokulhavat. Zacina me taky pripadat, ze hlavni postavy uz neziji ve fantasy svete, ale spis ve sci-fi svete, kde teleportace neni zadny problem a takhle by se dalo pokracovat. Fakt, ze Jon na tuhle bomba vypravu vyrazil me stval a psal jsem to uz v komentari u minuleho dilu, ale ted kdyz se za to 5x omluvil, tak ten pocit docela vyeskaloval, protoze to navic zacalo pripominat nejakou telenovelu ci co. O maratonci Gendrym(ten s tim kladivem), ktery v tech -xy °C prebehne pul zemekoule uz snad ani nema cenu se zminovat.. P.S.: Jsem rad, ze to s tou "magickou, velkou a ledovou zdi" aspon tak nejak trochu obesli, kdyz uz to tam takhle vymnoukli (ohledne premistovani (ne)mrtvyho). ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem soustředěnější epizoda, která má tak trošku jiný „feel“ než ostatní. Je to napínavé, akce je skvělá a závěr je překvapivý, avšak začíná to už trošku nepříjemně připomínat fanfikci. Opakovaná Deus Ex Machina ve Hře o Trůny? To mi není moc po chuti. Stejně tak mi není po chuti uspěchanost a tím pádem trošku neuvážené jednání postav. Vím, že se musí už hnát do finále… ale je opravdu nutné dlouhá léta budovaný svět plný intrik a promyšlených charakterů zakončit svižným, zábavným, leč prvoplánovým digibordelem? Podrobnější dojmy zde. ()

Reklama

Yesqward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejaká vzbura sa nám tu uchytila v komentároch, kvôli veciam ktoré "nedávajú zmysel". Vo FANTASY seriáli. Psychor musí mať teraz vianoce, nakoľko sa tu našli ďalší super naštvaní, super cool a super "proti systému" tínedžeri, podobní jemu. Bol by som len zvedavý, či každý jeden človek, ktorý tomuto dielu dal 1* (čož je samo o sebe nezmysel, lebo žiaden seriál na svete nebol tak kvalitne a v takomto rozmere natočený) pri každom filme/seriáli chodí s lupou a hodinkami, a hľadá každú jednu nezrovnalosť v časovej línií. Áno, linky sa pohybujú rýchlo. Áno, niektoré veci nebolo možné stihnúť v určitom časovom období. Ale toto je dosť na to aby ste dali 1* perfektne natočenej, napínavej, emocionálne vyťaženej hodinke skvelého príbehu s úžasnými dialógmi, efektami a precízne vycibrenými postavami? No v mojej knihe nie. Ale ja narozdiel od vás nemám potrebu svoju menejcennosť za každú cenu kompenzovať "bojovaním" proti väčšine. 90% ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naděje některých kritičtějších diváků a doufání v to, že poslední dvě epizody nám vynahradí všechny slabší kousky série se nadobro rozplývají. Pořádně rozjet už se může jen poslední epizoda a to je z mého úhlu pohledu poněkud málo. Podle někoho je řešit logiku jednání postav a výstavbu celého děje zbytečné. Hlavně že se tam bude válčit s draky a zima se blíží. Bojové scény prý na pěknou fantasy stačí. Takže pořád je to naprosto úžasné? Ne, opravdu není. Píšu to už asi podruhé: mně tohle NESTAČÍ. ()

Teg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové dno. Vše co bylo řemeslně špatné v předchozích epizodách, je zde ještě horší. Scénář neřeším. Bylo jasné, že heroická akce krále severu za zdí, jenom proto, aby možná získal nemrtvého, který možná přesvědčí Cersei kdoví k čemu, bude mít nějakou podobnou dohru :-). Každopádně chudák Martin. Myslím, že tímto dílem seriál dropnu. Už je to delirium. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)

Reklama

Reklama