Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

jarmik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná dokázali všichni všechno předvídat, ale já opravdu netušil, co se stane v Kings Landing a co na Zimohradu. Jen ta Zeď asi byla po minulém dílu jasná. Byly tam momenty, kdy jsem byl opravdu nervózní z toho, zda některá z oblíbených postav zemře. Zvláště po celé zkušenosti s GoT... Po slabé předposlední epizodě přišlo další skvělé zakončení série. Rozhodně zase máme na co čekat a vůbec není jisté, jak to celé skončí. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto brilantní zakončení předposlední série. Nechápu lidi, kteří dávají každé epizodě hodnocení odpad!, pokud se mi to nelíbí, tak na to nekoukám, ne?! Tenhle díl měl naprosto všechno co mít měl. Nejprve setkání víceméně všech důležitých postav sedmi království a hláška za hláškou. Ohař mě nepřestane bavit snad nikdy, geniálně napsaná postava a skvěle ztvárněná Rory McCanem (který se mi mimochodem líbil i v XXX, film jako celek ale nestojí za nic). Poté skvělý zvrat na Zimohradu, kde asi každý už chtěl nadávat na Sansu, jaká je to kráva. S Aryou to měli perfektně vymyšlené. Trochu mě mrzí, že asi největší hráč už je tedy po smrti, ale pořád mi zůstává Varys. Nezklamala ani Cersei, která "nečekaně" všechny asi zase zradí (díky bohu za to, jinak by to byla nuda, ne?). Jon přesvědčí Dany, že děti mít může (jelikož je to jeho teta tak jejich syn bude zároveň i Jonův bratranec? :-)) Ke konci dílu se ani nebudu vyjadřovat, husina po celém těle mluví za vše. Jediné z čeho jsem byl v téhle sérii zklamán je Euron. Pilou Asbæk na sociálních sítích prohlašoval, že jeho postava bude horší jak Joffrey a Ramsay dohromady, zatím se tak ale neděje. Snad v závěrečné sérii? :-) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Od posledního dílu má právo snad každý divák očekávat cosi velkolepého. O to větší nasrání se poté rozlije v krvi každého fanouška, který neztratil zbytek vkusu. Samozřejmě, že se i nyní jedná o velmi příjemnou zábavu a 80 minut, kterých divák zkrátka nelituje. 6 sérií člověk čekal na epická setkání všech skvělých postav u jednoho stolu. Očekával jsem, že proběhnou stylem, jako když po dlouhých letech střetnete v podnapilém stavu někoho, koho jste dlouho neviděli a je obdobně opitý. Namísto toho jsou setkání hrozně odfláknutá. Celá série byla hrozně uspěchaná a nedomyšlená. Nechce se mi věřit, že by Martin napsal něco tak stupidního, jako byla výprava party neohrožených, následná záchrana party neohrožených, která se ukázala být více než ohrozitelnou, následný oštěpařský výkon a darování snad jediného prostředku, který umožňuje pokořit jinak nepokořitelnou zeď. Osmou sérii rozhodně nevynechám. Nicméně se tvůrcům celkem znamenitě podařilo docílit toho, že čekání nebude zdaleka tak nepříjemně dlouhé, jako tomu bylo v 5 předešlých případech. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se nám pěkně rozběhl. A vzniklo nám několik průšvihů, které se musí nějak vyžehlit a o tom asi až za rok. Možná ještě za dýl. Rozhodně poslední díl této série připravil zajímavé podhoubí pro poslední sérii. A ne, nemyslím si, že tohle byla nejlepší epizoda. Ale byla rozhodně dobrá, to ji nikdo nemůže upřít. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série končí v tom nejlepším. Nejdelší epizoda si dává načas a obdaří nás výborně napsanými dialogy a kulminací hned několika dějových linií. Sedmá řada měla spoustu neduhů – je uspěchaná, vytrácí se z toho napětí a preciznost předchozích řad. Avšak sedmá epizoda v mnohém dělá opět krůčky tím správným směrem a opět ukazuje, proč je Hra o Trůny stále na špici televizní zábavy. Bravurní zakončení otevírající dveře velkolepému finále, které rozhodně nehodlám napřesrok prošvihnout. Celé dojmy zde. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama