Reklama

Reklama

Make It or Break It

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2009–2012), 35 h 7 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Holly Sorensen

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Candace Cameron Bure, Zachary Abel, Peri Gilpin, Chelsea Hobbs, Susan Ward, Neil Jackson, Anthony Starke, Rosa Blasi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Jsou mladé, ambiciózní a jsou to gymnastky. Jejich snem je dostat se na olympiádu. Cesta za vytouženým cílem je ale složitější než se může zdát. Kromě tvrdého tréninku se sportovkyně musí vypořádávat se soukromým životem a také intrikami sokyň. (PedroMar)

Recenze (23)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Originální nápad - gymnastky snažící se dostat na olympiádu. Dobré scénářové zpracování - děj je našlapaný a z 99% se nenudíte. Skvělé charakterní postavy - kromě samotných gymnastek (Chelsea Hobbs, Josie Loren, Ayla Kell...) je třeba zmínit postavu Sashi Belova (Neil Jackson). Co se týče hudby, klasická americká záležitost á la Simple Plan ale dá se to poslouchat, navíc mluvím i o instrumentální složce v pozadí. A hlavně, hádám, že holky musely docela dřít, než se naučily všechny ty sestavy. Musím přiznat, že jsem do seriálu ybyl vtržen, i když jsem na začátku pochyboval. Paráda. Ano, sem tam nějaké klišé, ale dá se odpustit. ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie nasekaná na jednotlivé díly pro seriál. Příliš americké; holky jednají jako mrchy, kamarádství jde stranou. Snaží se udělat maximum pro vítězství, na "lidskost" se zapomíná. Já už tomuhle seriálku víc šancí nedám. Telenovela plná emocí. Sorry všem fanouškům podrazů a intrikánství...:-( Mezi 2 a 3 * ()

Reklama

Bblondie 

všechny recenze uživatele

Jak udělat, aby to vypadalo, že gymnastika je vlastně jednoduchá? Seriál, který mě hrozně zaujal. První řadu jsem jen prosvištěla. Druhá řada už na mě moc překombinovaná, postava Lauren trochu nedomyšlená, hrozně rozporuplná. A co provedli ve druhé sérii Emily? To pro mě nebylo vůbec dostačující. Třetí série jen posledních 8 dílů, nebyla špatná, ale žádná výhra to nebyla. Nejlepší 1. série a za to, že mě tak pohltila, dávám i přes další zápory 5 hvězd. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak předně, zatim je to jedinej sportovní seriál, kterej se mi dostal do ruky. Mě to chytlo a dost se mi to líbilo, po první sérii jsem zhruba někde okolo 80% a těšim se na druhou. Sympatický postavy, jak holky tak i trenér, samozřejmě s vyjímkou blond Lauren a taky mě štve Carter, protože odehrál celou sérii s jedním výrazem v obličeji. Možná, že se někdy kouknu na opravdovou gymnastiku, abych viděl jaký je skutečný rozdíl. *** Během druhé série jsem se ujistil v tom, že je to pro mě momentálně jeden z nejzajímavějších seriálů. Protože mě baví, ty výhry, prohry, souboje, dramata. Vážně hodně. Sice jsou tu maličkosti, který mě vytáčej, ale to se dá přežít. Jediný co mi vadí je Lauren, protože ta její postava se nijak nemění, nedokáže se ponaučit. Trochu už mi vytáčela i Emily, protože pořád neví co chce. Moje favoritka je Payson a hned za ní v závěsu je Kaylie. Na Světovém klání už se holky předvedly a já jsem zvědavej co si ponechali do třetí série a na olympiádu.*** Třetí zkrácená série přinesla přípravu na OH v Londýně a dvě nové, celkem zajímavé postavy Wendy a Jordan. Škoda toho, že to na OH nedotáhla Kelly, tu jsem měl docela rád. Nakonec trochu vývoje prodělala i proklínaná Lauren. A jsem poměrně zklamanej, že jsme se na hry nakonec nepodívali. Přijde mi divný, že to skončilo tím výběrem. Holky jsem si oblíbil a mam je rád, škoda, že končí.. ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Tady je návod na to, jak se u tohoto seriálu bavit: 1) Nedejte na první dojem: Ano, ze začátku to vypadá, že jde hlavně o techtle mechtle, ale vy, seriálem protřelé publikum, se tím nesmíte nechat zmást ... 2) Nečekejte neočekávatelné: Všem je nám jasné, že to není chytré jako Prison Break, tajemné jako Lost, či vtipné jako TBBT, tak trošku shovívavosti, prosím :) 3) Vydržte a nevzdávejte to: Pár prvních dílů je slabších, ale jenom proto, že, jak se říká, nejlepší patří na konec. Když překonáte začátek, dočkáte se epizod, které jsou vtipné, soutěživé, přátelské, bojovné a zajímavé. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Původně byla obsazena do role Beccy Evie Thompson, kvůli zranění ale musela odstoupit těsně před startem natáčení. (Pajky3)
  • Susan Ward je pouze o 8 let starší než Chelsea Hobbs, která ztvárnila její dceru. (Pajky3)

Reklama

Reklama