foto

Finola Hughes

  • nar. 29.10.1959 (57 let)
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Platinum the Dance Movie
2011 Driving by Braille
Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
Zamilovaní
2010 Zvláštní komando
2009 Killer Hair (TV film)
2000 May Day
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1999 Kometa
Rockin' Good Times
1998 Jekyll Island
Pocahontas 2: Cesta domů
12 Bucks
1997 Corporate Ladder, The
Prison of Secrets (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Plačící dítě (TV film)
Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1995 Mimo podezření
1994 Dark Side of Genius
Men Who Hate Women & the Women Who Love Them (TV film)
1993 Osudný svah v Aspenu
1991 Bublifuk
1990 Nevěsta v černém (TV film)
1987 Haunted by Her Past (TV film)
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
1983 Nutcracker
Staying Alive
1980 Apple, The

TV seriály

2013 Granite Flats (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1983 Hot Shoe Show, The (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2004 E! 101 Most Starlicious Makeovers (TV film)
2003 A&E Biography: All My Children (TV film)
I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
Intimate Portrait: Finola Hughes (TV film)
2001 Intimate Portrait: Kelly Ripa (TV film)

TV pořady

2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Byrd and the Bees
2013 The Bet

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Bet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace