Reklama

Reklama

30 dní dlouhá noc: Doba temna

  • USA 30 Days of Night: Dark Days
Trailer

VOD (1)

Téměř rok uběhl od chvíle, kdy upíři zdecimovali obyvatelstvo aljašského města Barrow. Stella, která tenkrát přišla o manžela, od té doby cestovala po celém světě, aby ostatní přesvědčila o existenci upírů. Když jí skupinka ztracených duší nabídne uskutečnit odplatu na samotné upíří královně, Stella se vydává na misi, která má jediný úkol: Zastavit zlo dřív, než se znovu odhodlá k útoku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (226)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ľuďom zo Stage 6 by mi zakázať točiť sequely k filmom...pretože aj dobre rozbehnutú látku vedia zničiť svojimi "trademarkami" - nechutne digitálna krv, idickosť postáv, žiaden scenár, samozrejme hore bez musí byť...preto je 30 Dní Dlhá Noc: Doba Temna neúctou k dokonalej jednotke...až by som si prial aby to bol radšej nejaký iný céčkový horor..a nie 30 dní... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Temně rubínový odlesk pohltila nadobro arktická noc. Mrazivou atmošku vystřídaly divoké střílečky, instinkty krvelačných bytostí noci ochably; oč pohodlnější je doplnit energii na exkluzivní zámořské krevní bance, zakotvené a čekající… Na co..? Jen než éterická kráska Lilith z Čachtic relaxující ve své honosné vířivce naznačí. Těch několik pomatenců snadno umlčí početná armáda. A už vyplouvají…. vábivé potravě vstříc !!! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Partia ľudí, ktorá sa hrá na Resident Evil? Upír, ktorý sa rozhodol bojovať na strane ľudí? Všetkopočujúce a neuveriteľne silné krvilačné beštie na začiatku a na konci hluché a ochabnuté telá bez duše? Prepáčte ale tento film nestojí naozaj skoro za nič. Temne rubínový odlesk pohltila nadobro arktická noc. Mrazivú atmošku vystriedali divoké strieľačky, inštinkty krvilačných bytostí noci ochabli; o čo pohodlnejšie je doplniť energiu na exkluzívnej zámorské krvnej banke. Bavil som sa cca prvých 6 minút, tak dlho trvala rekapitulácia predchádzajúceho dielu. Kamera bola požičaná každému, kto šiel okolo a chcel si to skúsiť, scenár sa vymýšľal za chodu v štýle - nejako to tam prilepí, to si nikto nevšimne. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zasraní Tvajlajtisti zase pohřbili takový klenot!! Vím, nehraje tam Patyzón, nevyšlo to z "péra" paní Majerové a není tam ani jeden vyrýsovaný vlkodlak, nicméně tohle si tato ponurá porce poctivé televizní řezničiny určitě nezaslouží! Jednoznačně nadstandardní, příjemné osvěžení zejících polic videopůjčoven, kterou místní partička gayů a pubescentních kikin neshledala dostatečně EMO! ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokonalej zfušovanej slepenec všech možnejch sraček, tak to vidim já a už nikdy to snad neuvidím. Furt tam omílaj městečko Barrow, kde se odehrával první díl, kterej mimochodem považuju ze velice originální a dobře udělanej. Tohle jenom využívá jeho úspěchu, kurví tomu jméno a nějakej Dane vubec nevim, proč tady vůbec byl. Bohužel místo kvality narazíte na tuny omletejch situací (jak kdybych každej nápad už viděl tak v 5 až 10 filmech), nelogickejch rozhodnutí a iracionálního chování a pokaženejch detailů, kterejch si nejde nevšimnout, jak jsou trapné (fleky na tričku má v každé scéně uplně jinak a když ho sundá, tak ani podprda nejde dolu). Pak mě teda navíc ještě furt štvalo, jak ti upíři furt pištěli, jak nějakej pišta hufnágl nebo poraněny prase. A asi je moderní všude nasypat hejno bab - hlavní záporačka, hlavní klaďaska, vedlejší drsná klaďaska, zachráněná holka... a v podstatě jenom jedna až dvě větší mužské role. Jo, je to jenom další zkurvenej upírskej video film bez nápadu, kvality a bez šance... A všimněte si těch zubů - všichni upíři vypadaj, jak kdyby je měli buď z levného obchodu se srandičkama nebo od babičky ze sklenice... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení jedničky Melissa George prohlásila, že by si ráda zahrála i v případném pokračování. Podle producentů k tomu však díky problémům s posunujícím se termínem začátku natáčení nedošlo, neboť měla herečka i jiné pracovní závazky. Role byla proto přeobsazena. (darek kartac)
  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (Terva)
  • Ačkoliv se městečko Barrow nachází na trvale sněhem pokrytém povrchu severní Aljašky, je možné na pozadí úvodního záběru města vidět travinatou zeleň s mnoha stromy. (Conspi)

Reklama

Reklama