Reklama

Reklama

Pan Bobr

  • USA The Beaver (více)
Trailer

Waltera Blacka (Mel Gibson) už dlouho trápí hluboké deprese. Vyzkoušel mnoho způsobů, jak úzkostné stavy překonat, nic však nezabírá. Jeho žena Meredith (Jodie Foster) si nezvládá se situací poradit a nakonec Waltera vyhodí z domu. Walter se toulá městem a - posílen alkoholem - se neúspěšně pokusí o sebevraždu. Během noční alkoholové procházky najde kdesi v popelnici maňáska s bobří hlavou. Bobr začne k Walterovi mluvit a stane se jeho prostředkem pro komunikaci s lidmi kolem sebe. Vše se začíná obracet k lepšímu avšak jen do chvíle, kdy bobr Waltrovo vědomí naprosto pohltí… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

děsivě nudné, ale Gibson vypadal fakt velmi ztrápeně a přesvědčivě a mám pro něj pochopení...2 hvězdy

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

Jodie Foster si evidentne ako dobrá duša a sama výnimočný i zložitý charakter povedala, že vytiahne kamaráta Gibsona z pretrvávajúcich sračiek tým, že zmieša realitu a fikciu tak, aby nikto nevedel rozlíšiť, ktorá je ktorá, ani sám Mel, a výsledkom by mohla byť autoterapia umením a udobrenie rozzúreného nactiutŕhačského publika..

Vlking3598

Vlking3598 (hodnocení, recenze)

Wow, celkom fajn film, ale to si toho bobra nemohol dať jednoducho dolu? Alebo o to niekoho požiadať? Ja by som si radšej neodfikla ruku... Au :-)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

enemy of god: Kádr by to byl, kdyby se nenechal zastupovat kaskadérem a ufikl si hlavu. Jodie by pak možná došlo, že se nemá cpát do režie.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Zajímavost o filmu : Mel Gibson si opravdu kvůli tomuhle snímku ufikl ruku,nenechal se zastoupit kaskadérem

Inkvizite

Inkvizite (hodnocení, recenze)

Bych jen vyhodil ten film z komedie. Na tom filmu není nic komického... Teda až na sprchování bobra :)

Luigi8403

Luigi8403 (hodnocení, recenze)

Na konci filmu pred tým než ho syn obíme ma Gibson stiahnutý rukáv  a keď sa   obímajú má vyhrnutý rukáv :).

pukar

pukar (hodnocení, recenze)

Tiez som cakal ze sa pri tomto filme aj trochu zasmejem ale bol aj bez toho v pohode ...

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

korbitch22: úplnej souhlas. každý nech si raději pozametá pod vlastním prahem a pak soudí jiné...jinak bulvár je jedním z největších svinstev na světě.
Btw, vím, že zde je uvedeno, že s dabingem vychází 20. září, ale neobjevilo se to někde na netu již dabované? anebo to máš s titulky na disku?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

skvělej film,čekal jsem spíš komedii a ono to má dost drsný chvilky.Gibson je pro mě jeden z nejlepších herců a moc mě mrzí,celá ta situace kolem něj :-( doufám že se mu začne zase dařit.

Mousemaker

Mousemaker (hodnocení, recenze)

korbitch22:  To že máš rád MG a naďalej chceš pozerať jeho filmy a podporovať ho je úplne ok. Treba však pochopiť, že ľudia tiež majú právo ho kritizovať a povedať si svoj názor na neho aj,keď bude negatívny. Jeho fanúšikovia neustále prehliadajúci jeho chyby, ktorí sú pomaly schopní sa zaň pobiť a ktorí ustavične napadajú jeho kritikov aj keď ich argumenty sú viac než silné začínajú byť veľmi smiešni. Podobne je to aj u Jacksona. Toho jeho fanúšikovia tiež bránia zo zotrvačnosti a kupujú akúkoľvek hlúposť vytvorenú jeho PR managmentom.(ako napríklad, že trpel vitiligom a je biologickým otcom svojich detí)  :-)

Mousemaker

Mousemaker (hodnocení, recenze)

korbitch22: Kvôli ruskej zlatokopke Mela samozrejme neodpísali. Keby v Hollywoode odpísali každého herca, čo podvádza svoju manželku a bije ženy,tak by sme veru prišli o poriadne množstvo skvele zahraných úloh. Problémom je Melov rasizmus a antisemitizmus. To vadí veľkým rybám v HW. Nie nejaká Ruska.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

to je pekně na hovno,aby se všichni neposrali.spousta hvězd měla větší problémi a svoje fanoušky měli pořád.co se dělo u Mela doma je mi úplně ukradený,protože se polovině z toho ani nedá věřit,jen bulvár a banda povrchních kokotů,co ho odepíše,kvůli nějaký podělaný zlatokopce vod někad z Ukrajiny.Já se na Bobra těšil do kin,mám to na disku a ještě sem k tomu nedostal chuť.protože sem znechucenej z toho jak na Mela každej jen hází špínu.

Mousemaker

Mousemaker (hodnocení, recenze)

mm13: No s Gibsonovým plánom natočiť film o Vikingoch to momentálne moc dobre nevyzerá. Po škandále s jeho milenkou z plánovaného projektu odišiel Leonardo Di Caprio, ktorý mal hrať hlavnú úlohu. Gibsonov nový film How i spent my summer vacation nenašiel žiadneho distribútora a v kinách sa neobjaví a pôjde priamo na DVD. Gibsonov agent tiež od neho odišiel. Gibsonova herecká kariéra pravdepodobne už definitívne skončila a i on sám nedávno priznal, že  ho nájdeme už pracovať len za kamerou, nie pred ňou. Pre Viking project Gibson nemá šancu nájsť žiadne veľké hviezdy, lebo herci s ním jednoducho nechcú spolupracovať. Tiež momentálne ešte stále rieši spor o opatrovníctvo nad jeho nemanželskou dcérou, o ktorú sa už vyše rok sporí so svojou ex. Keď ešte k tomu pridáme, že musí neustále zápasiť s depresiami.No,nevyzerá to s ním momentálne ružovo..

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Tak nech sa len teraz pekne, v rámci terapie, pustí chlapec do natočenia ďalšieho krváku - napríklad tých Vikingov, čo toľko sľuboval.

Mousemaker

Mousemaker (hodnocení, recenze)

Tak tento film bol v USA ťažký prepadák. S rozpočtom 21 mil. dolárov zarobil len niečo cez 900 000. Zdá sa, že Gibsonovo PR už tak dobre na ľudí nefunguje ako tomu bývavalo ešte počas takých 90-tych rokov. Publikom je už z neho unavené. Jodie Foster si veru vôbec nepomohla obsadením Gibsona do hlavnej úlohy a zdá sa,že moc nepomohla ani jemu. Skôr naopak. Zdá sa,že len využila jeho psychické problémy.Priprava na rolu v tomto filme  Melovmu duševnému stavu len priťažila a čiatočne sa podpísala pod jeho nervový break-down počas zimy minulého roka. Trpký koniec kedysi jedného z najpopulárnejších hercov v HW.

youngLouie

youngLouie (hodnocení, recenze)

No tak tobyla solidní depka tohle.Už vidím jak by na to rodinky chodily jako na komedii s loutkou a  odcházeli když se fotřík zblázní a ufikne si hnátu.Já se smál jenom jak se chudák věšel.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Český distributor to opět nedal do kin,i když to tam jít mělo.Čekám na to rok a půl.Hold zase musim využít net a to bych za tohle byl ochotnej vypláznout klidně 2 kila.Smůla,zadarmiko taky dobrý.

w0rm

w0rm (hodnocení, recenze)

Bobor bol velmi prijemnym prekvapenim. Ako to komentovala kamaratka z letacika ArtFilm festu: "Mel Gibson rozprava cez nejaku babku? A to bol kedysi taky super herec". Po predstaveni ale zhodnotila ze Bobor ju prijemne prekvapil. A ja som sa zabavil a bol prijemne prekvapeny aj napriek tomu ze som predtym videl trailer a nejake ocakavania som mal. Film ma myslienku, herecke vykony solidne (obzvlast sa mi pacil Anton Yelchin, ale to je asi skor zasluha scenaristu) a puzzle z jednotlivych casti funguje ako ma. Nemyslim ze film bude vyhravat oscarov, ale Mel a Jodie sa nemaju za co hanbit.

tomuleee

tomuleee (hodnocení, recenze)

Po všech těch Pirátech, Rozkládacích hračkách ( Transformers či jak se to píše) je tu film ve kterém uvidíme opravdu silný příběh, smutný, legrační a přitom poučný. Chci zvolat že Mel a Jodie jsou po letech zpět. Fandím tomuto filmu a jak nikdy nevěřím upoutávkách tak tadle mně dostala hned a Bobr bude událost roku

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

korbitcBh22: veru, veru... jednoznačne súhlasím. O Melovi ako chudákovi v tomto prípade nemôže byť ani reči...

 (hodnocení, recenze)

Přijde mi to trochu jako vtip, chudak Mel.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Bíbr Jodie Foster,vypadá zatraceně dobře!Mel Gibson moje sympatie nikdy neztratil,už vůbec né kvůli nějaký ruský štětce a konečně zase můžu obdivovat jeho skvělé herectví.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Na internetu už musejí být zřejmě nějaké cam ripy protože na imdb.com už je to hodnocené a navíc u Release date k filmu je tam 14.January Norway. Jsem zvědavej jestli to vůbec příjde do našich kin a pokud ano tak kdy a na kdy bude stanovena premiéra filmu.

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Osobne sa na tento počin veľmi teším. Obaja majú stále čo ponúknuť (Jodie, Mel), myslím, že aj z obyčajnej rodinnej komédie sú schopní urobiť zaujímavý, ak nie skvelý, filmový zážitok.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Je toho plná ' po internetu nechce se mě osobně něco takového hledat.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Těším se trailer vypadá zajímavě navíc Mel si potřebuje napravit reputaci a konečně před očima diváků zase ukázat svoje kvality herce.

Dave86

Dave86 (hodnocení, recenze)

Bobr Judie Foster vypadá zajímavě. Nejspíš jak je zvykem se bude děj pohybovat od povrchu až do hloubky podstaty, a to několikrát dokud nevygraduje do vrcholného finále. Věřím Melovi, že se do toho ponoří a dostane se tomu až na kůži. Jodie je odvážná a kašle na to, že si z ní každý dělá srandu. Ona jde za svým snem jako my všichni. Tak jako Cameron natočil svého Terminátora, Scott-Vetřelce, Soukup-Byl jeden polda III, tak Foster si chce natočit svého Bobra. Držím palce!

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá dobře, doufám, že se filmu povede i přes jeho zpočátku nejistý osud po Melově aféře. Ale Jodie před i za kamerou, na to se těším.

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

No Gibson, Foster a Yelchin je must see zalezitost, trailer vyzera velmi dobre.

freeker

freeker (hodnocení, recenze)

jumper v casopriestore?.....neverim, ze ten fim bude az taky odpad....trailer je pecka

Související novinky

Jodie Foster chce natočit sci-fi thriller

Jodie Foster chce natočit sci-fi thriller

23.03.2011

Zní to jako podivné spojení, ale už hrála v sci-fi i v thrilleru (nemusím snad připomínat ten nejslavnější), teď to jen zkombinovat. „Samozřejmě, nebude to o souboji s nějakým monstrem či ďábelským… (více)

Reklama

Reklama