Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

kolly13 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl film, který většina diváků odsoudila jako pakárnu a já se zaujetím sledoval průběh znovuoživení rodiny vědce. Scéna havárky byla působivá, škoda hloupě nesouladích detailů. Vědec bez prokleslených emocí, proč ne. První část dost dobré, pak sice nastupuje druhá půlka bez patřičných emocí, hlubší logiky, se slabým koncem. Ale mne to skoro celý film bavilo a pohltilo, jako bych si to prožil sám. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Problém s Keanu Reevesem je ten, že on prostě nehraje, jen tak chodí před kamerou, protože dobře vypadá. Tady si odchodil béčkové sci-fi, do kterého se opět vůbec nehodil. Koukat se na to dalo a taky jsem to udělal. Taky bych mu doporučil, aby si nenechával růst "vousy", ale koupil si normální dámské žiletky, kterými to chmýří schodí raz dva a hned se na něj bude dát koukat v dalším béčkovém filmu zase o něco líp :-D ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dokonalá definice guilty pleasure, jež spousta lidí po vzoru Transendence odsoudilo jako totální hovadinu. Nicméně já se ke svému překvapení i přes totálně ujetou premisu skvěle bavil a čas strávený s Keanu Reevesem utekl setsakra rychle. Film byl od začátku odsouzen k finančnímu neúspěchu a producenti si toho byli vědomi, ale za mě je určitě dobře, že se to pořád zkouší a třeba příště z podobného béčka nakonec vyleze i nějaký ten hit. Neškodných 7/10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi každý kdo viděl trailer, tak je mu jasné jakým stylem se bude příběh vyvíjet. Ovšem nejvíce na Dokonalých replikách právě zamrzí plochost celého příběhu. Zatímco, tu máme sci-fi, které dokáže skvěle pracovat s příběhem o umělé inteligenci a klonování. Repliky nic z toho prakticky nemají. Ani nechtějí. Je to příběh jednoduchý, který má jasně danou cestičku a po té si jde. Neodbočí ani jednou a tak můžeme čekat za hodinu a půl dva zvraty, několik akčních scén a vlastně nulové emoce. Nejvíce tedy zamrzí nevyužitý potenciál celého nápadu. Který místo toho, aby udělal thriller s emocemi. Možná s hororovým nádechem. Posílá film do béčkových vod, kdy otec rodiny se snaží vzkřísit svojí rodinu. Navíc příběh končí i jednoduše a hloupě. Keanu Reeves sympatický jako vždy, ale Dokonalé repliky nejsou ničím jiným než nevyužitým potenciálem na zajímavý sci-fi příběh. Sterilita a nudnost děje vás provází bohužel celý film. (40 %) ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

6.deň v inom šate. Reeves si odbehol z postavy Johna Wicka, aby nahral túto blbinu plnú nezmyslov a výmyslov. Výpovedná hodnota filmu je nulová, nápad je už prevarený a spracovanie je povedzme to slušne odfláknuté. Herci hrajú svoje úlohy nalinkovane a bez nálady. Tak peniaze dostanú tak či tak, tak prečo sa snažiť. No a výsledok je tento paškvil hodný jedného pozretia s okom zažmúrením a s hodnotením dvoch hviezd. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama