Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

topi80 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Kdyby v popisku bylo romantický / psycho / art, mnohému divákovi by to ušetřilo zklamání, protože podivínství obou hlavních postav je zde ztvárněno působivě a je znát, že film má patřičnou uměleckou nadstavbu. Podobně jako netypická psychosandlerovka "Opilí láskou" (která má v popisku rovněž chybně slovo komedie). Přesto však na mě moc nezafungoval, což mohlo být způsobeno právě tím, že jsem byl pod vlivem chybně uvedeného žánru a popisu naladěn na lehkou zábavu. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Chloé (Laurent) síce žije v Paríži, ale má okolo seba len samé podivné existencie: doterného suseda, oplzlého kolegu, chlapíka vo videopožičovne, ktorý má vždy rady na rozdávanie. To nie je život úplne podla jej predstáv. Ale potom nájde kufrík, ktorý patrí americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá sa, že sa všetko obracia k lepšiemu. V kufre totiž Chloe objaví celú radu prekvapení ... príjemných a trošku nečakaných.... Presto že ho ešte ani nevidela, uverí, že Jack musí být muž jej života! Je odhodlaná podstúpit akékoľvek strádanie a útrapy, aby bol jej muž života a aby ho našla! Ich romantícký vzťah sa rodí z nečakaných stretnutí, prevádzaných radou nehôd a nedorozumenia. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Pohledná a hlavně zatraceně dobře hrající Mélanie Laurent, to byl hlavní a vlastně asi jediný důvod k tomu, že jsem ten film stáhnul. No, Mélanie mě nezklamala, koukalo se na ní hezky, i když si myslím že dramatičtější role jí jdou líp - viz Neboj, jsem v pořádku. Tohle ale bylo takový nemastný, neslaný, hlavně ze začátku. Byl to v úvodu takový trochu chaos: kdo vlastně Chloé je, co dělá, proč se zdržuje, tam, kde se zdržuje, do toho jeden američan... Pak se to docela rozjelo, a konec mi přišel poněkud odfláklý - nebo já nevím jak to nazvat... Je to docela škoda, ten nápad s hledáním toho pravého, hádání jeho povahy podle toho, co má v kufru, je docela neokoukaný, potenciál tam byl, ale bohužel moc využitý není. Vpodstatě se podepisuju pod komentář Enšpígla. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mélánie patří mezi mé současné francouzské TOP miláčky, především ten její krásný pohled umí u mě zapůsobit na patřičných místech, ale i jako herečka je neskutečně super. Bohužel to samý nemůžu říct o tomto filmu nejen že na mě nezapůsobil na patřičných místech, ale nemůžu o něm ani říct, že byl neskutečně super. Jsou tam humorný chvilky, ale není jich moc a ta romantika mě přišla až moc filmová a tudíž příliš málo osobní. ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné, objektívne to bolo ledva za 3 hviezdičky, ale to dievča s jej atypickou "poruchou" mi prišlo milé, romanticky opisovať chlapa bez osobného kontaktu, len podľa strateného kufru - zaujímavé. No a akosi mi to celé nejak do seba zapadalo, aj keď, priznávam, malo to "chybičky krásy" no nedá mi inak, takže subjektívne za 4*. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama