Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

..Knížky,postavy ve filmech.Narozdíl od nich vás praví lidé vždycky zklamou. Snílkovské hledání pravé lásky víceméně vlastně bez lásky. Mélanie je výborná herečka a pozvedne každý film alespoň o úroveň výš. To se jí povedlo i zde, její podivínská postava mi občas nápadně připomínala mě samotnou. A přestože je film originální a divný způsobem,jakým to mám ráda,něco tomu opravdu chybělo.Snad vtipné nebo alespoň zapamatovatelné scény. (Mimochodem popis zde není úplně pravdivý.) ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Dosť už bolo filmov o neschopných a roztomilo trápnych introvertoch. Nie sú schopní interakcie s ľuďmi, nie sú schopní telefonovať, nie sú schopní toto ani tamto. Introvertky vyzerajú trošku inak (logicky o dosť horšie ako Mélanie Laurent), takže toto jej neverím. Hoci dnes ľudia majú v hlave veľké problémy, to je pravda. A k tomu americký dement, čo v Paríži nevytrčí päty z hotela, kde ho všetci štvú. Lebo chudák čaká na stratený kufor. No povedzte, komu toto treba? All of my nopes. ()

Reklama

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Prázdne, pomalé, nudné...bez charizmy. Je pravda že film má isté posolstvo či myšlienku ale akosi ma minula. Občas som mal pocit, že tak "hlúpe" dialógy predsa nemohli ani len nakrútiť, nie že dať do filmu a že sa mi asi sníva. Pár svetlých okamihov a úprimných chvíľ to nejak nezachránilo. Celý film pôsobí tak zvláštne, až gíčovo. Asi je rozdiel medzi osamelou dušou a šialenou ženou a Melanie si akosi nevybrala : ) To sú Tí Kanaďania... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mélánie patří mezi mé současné francouzské TOP miláčky, především ten její krásný pohled umí u mě zapůsobit na patřičných místech, ale i jako herečka je neskutečně super. Bohužel to samý nemůžu říct o tomto filmu nejen že na mě nezapůsobil na patřičných místech, ale nemůžu o něm ani říct, že byl neskutečně super. Jsou tam humorný chvilky, ale není jich moc a ta romantika mě přišla až moc filmová a tudíž příliš málo osobní. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tahle originální romantická komedie, listem Le Figaro pojmenovaná jako mladší sestra Amélie z Montmartru, mě naprosto okouzlila a dá se říct, že pro mě představuje nejhezčí letní filmový zážitek. Poprvé jsem měl možnost sledovat herecké umění Mélanie Laurent a okamžitě jsem si ji oblíbil. Ne nadarmo je považována za jeden z největších francouzských talentů současnosti, což potvrzuje role v Hanebných parchantech. Myslím si, že její zasněná Chloe a romantická zápletka s frustrovaným Jackem pohladí na duši každou citlivou povahu. A srovnaní s Amélie shledávám naprosto příznačným. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama