Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jde vlastně o to,že nevtipná ,,komická´´ dvojice Mádl a Kotek zde ukazují vtipná videa z internetu+u toho ze sebe dělají debily a říkají trapné vtipy a komentáře ke klipům.Takže jsem se vlastně díval na celkem vtipné videa z internetu,které jsem si ale mohl vyhledat sám a do toho mě otravovali kecy těchto dvou puberťáků.Tento pořad tedy pro mě postradá význam a nějaký smysl.Odpad ale dát nemohu,protože jak říkám některé klipy mě pobavili a účel komedie je tímto alespoň z malé části splněn.Samozřejmě už nikdy víc. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl dost odradil, byl pramálo zábavný a moderátorská dvojice jakoby se nijak zvláště neslučovala s výsledným konceptem. Uváděná videa snad na netu viděl každý, a kdo je neviděl, tak o nic nepřišel, a hlavně mě nějaký stupid videa nebaví, protože nemám zájem se dívat na neznámé lidi, co nikde neprorazily a zoufale to zkouší na netu. Jenže já dal pořadu šanci a dobře jsem udělal. Po zhlédnutí dalších dílů mě to začalo bavit a uvažuji dokonce i o vyšším hodnocení, než jsou 3 hvězdičky. Ani trochu mě to nenudí, moderátorská dvojice je dynamická a nápaditá a pořad šlape. Vzhledem k ostatním hrůzám z Novy, je to hotový skvost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno