Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

Reklama

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková netová směsice vtipného, nechutného, zajímavého a zbytečného. Když už opravdu nemáte co dělat, a mozek Vám nebere na lepší zábavu, tak do toho jděte, vyčistíte si hlavu. Spoustu těch videí byste na internetu ani sami neobjevili, pokud nesedíte celý den u PC a nesurfujete jako o život. Dávám jednu čestnou hvězdu. P.S. Mádl s Kotkem jsou tu za dva pubeťáky, které dokáže vzrušit i pomyšlení na odhalené ženské ňadro a podle toho se i chovají. Asi to je cílené spíše na hoodně mladou generaci. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a nakonec jsem docela mile překvapen. Není to žádný převratný umění sestříhat do 30 minut pár vtipných videí, takže je to postevený na dvojici Kotek & Mádl a ten jejích humor mi není nesympatický a rád se podívám na ptákoviny, které jsem ještě neviděl. Na sobotní dopoledne je to pořed jak stvořený. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama