Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle dvojka mi je strašně nesympatická. Nevím, zda jim ty stupidní trapné dialogy někdo vymýšlí nebo to je v jejich režii, ale je to jedním slovem hrozné (neboli TV NOVA rules again :D). Navíc hromada videí nejsou žádné novinky a většina diváků je už zaručeně dávno viděla - je to tedy alespoň můj případ. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Videa schválně jedou tak na půlce televize, aby... vlastně nevím proč. Navíc vždy pouštějí jen zkrácené verze, aby... taky nevím. Každé 3 minuty je blok videí přerušení duchaplným komentářem moderátorů, aby... se nikdo náhodou nebavil. Jde vlastně jen o reklamu na weby novy, kde se jejich videa streamují vždy jen po několika sekundách, aby... náhodou je nemohl shlédnout někdo s pomalým připojením. O tom že autorská práva videí z youtube patří autorům, kterých se nikdo neptá už se ani zmiňovat nebudu. Ostatně ty videa na internetu mají tu výhodu že si je člověk vybere sám, a tady i o tuhle přichází. ()

Reklama

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém je neuvěřitelné množství trapnosti, vám ukáže to nejznámější a nejnudnější z internetu. Většinou se jedná o videa, která se vám denně objevují v poště a vy prostě jen musíte mazat další blbost o velikosti 5 MB, které jsou zaručeným úspěchem a prostě to musíte vidět. K tomu si přidejte neuvěřitelný kecy, které jsou přesně opsané z takových emailů typu: Tak tohle je vážně hustý či Tak to byl teda nářez. Sakra a já myslel, že se ty dva k sobě už nevrátí. Od sebe mi přišli mnohem lepší... ()

Majkowski odpad!

všechny recenze uživatele

Když se Vojta Kotek a Jirka Mádl dají dohromady, skoro nikdy z toho nevznikne něco pěkného a tento pořad, bohužel, není výjimkou. Někdo by to nazval českou verzí Equals Three z produkce Raye Williama Johnsona, ale takovéto tvrzení je pro Equals Three urážkou. Stahovák vám může přijít aspoň trošičku vtipný, když budete mít po celou dobu vypnutý zvuk a zavřené oči, které otevřete jen když se pouští nějaké to vtipné video. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete recept na pořad, který sice bude stát totálně za hovno, ale puberťáci ho budou milovat a vy se budete moci do aleluja chlubit nějakými koláči sledovanosti? Ano? Je v podstatě jednoduchý - vezměte dva zkrachovalce, které právě ti puberťáci bezmezně žerou, jako hlavní náplň pořadu vymyslete něco, co si každý může najít na internetu (na YouTube), rozhlašte do světa, že to bude fakt "cool" pořad a budou ho moderovat "dvě hvězdy skvělých..., ne nejlepších komedií Snowborďáci a Rafťáci" a úspěch je zaručen. A my ostatní raději rychle vypneme televizi, než se z toho "cool" pořadu s "cool" humorem poblijem. Zlatý Eso (já to fakt napsal) a "Čágo-bélo šílenci...". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama