Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

Reklama

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Youtube videa komentovaná klasickým pubertálním komediálním duem Mádl a Kotek. Všechny ty jejich blbosti a srandy co dělají jsou hezké, ale pořad pro mě poztrácí smysl vysílání. Věřím že pro 14 leté pubertální děti to je "cool" pořad, ale jinak zbytečné mi přijde. Nejvíce mě na pořadu obtěžuje to vysvětlování těch pojmů, to je fakt strašný. Normálně bych hodnotil jednou hvězdou, ale za moderátory dávám dvě. 35% ()

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle dvojka mi je strašně nesympatická. Nevím, zda jim ty stupidní trapné dialogy někdo vymýšlí nebo to je v jejich režii, ale je to jedním slovem hrozné (neboli TV NOVA rules again :D). Navíc hromada videí nejsou žádné novinky a většina diváků je už zaručeně dávno viděla - je to tedy alespoň můj případ. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama