Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nuckyho otec Ethan se zraní a Nucky využívá příležitosti a obnovuje dětský domov. Během návštěvy vojenské nemocnice se Jimmyho ujme znetvořený veterán Richard Harrow, jehož hbité oko se brzy ukáže jako velmi užitečné. Chalky zvažuje návrh, který by odstranil Nuckyho z likérového kšeftu. Luciano s přítelem odříznou dohodu s bratry D'Alessiovými. Na dvojitém rande s novou kamarádkou Anabel a jejím nápadníkem, se Margaret snaží přesvědčit Nuckyho, aby vyprávěl o svém dětství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda číslo sedem stava na dobrých dialógoch, kde predovšetkým Nucky odkryje kúsok zo svojej histórie a dá divákovi dôvod vytvoriť si k nemu nejaké tie sympatie. A v neposlednom rade tvorcovia vytiahnu z rukáva eso v podobe postavy Richarda Harrowa, ktorý má značne elektrizujúci vzhľad a hlas. Stačilo pár minút a bolo jasné, že Jimmy aka James konečne našiel spriaznenú dušu. Snáď túto buddy dvojicu uvidíme často v akcii aj v nasledujúcich častiach, pretože záver v ich v réžii bol poriadne strhujúci! 9/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy už není "thug" a dokonce si jednoho takového pořídil. O to větší paradox, že je to ex-válečná verze Harveyho Denta. Poprvé plný počet, určitě ne naposled. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda mě potěšila, je ukecaná, což je pro seriály HBO typické a určitě mi to nevadí, přivádí na scénu Meyera Lanskyho a krajně sympatického odstřelovače Richarda. Pobavil jsem se u vývoje zápletky kolem Enocha, který daruje otcův dům, aby si to nakonec tak nějak rozmyslel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Celkem ukecaný a nepříliš zajímavý úvod, kde se ovšem převážně domlouvala závěrečná překvápka, která stála za to. Upálení za živa odnese tatínek bručoun a kulku pod očičko zase Jack Rozparovač od půlksichtého snipera, který na mě udělal celkem hezký dojem a věřím, že se nevidíme naposledy. Během dílu jsem se i několikrát pobavil, třeba když jsem zjistil, že se nejčernější černoch ve městě jmenuje Mr. White. Jinak bych pochválil, že tento díl není až tolik o souložení, snad kromě toho nemilého překvápka, kdy jsem viděl dělat hanbaté věci dvě slečny. Sečteno podtrženo, úvod dílu byl dost o ničem, ale závěr byl prvotřídní a zachoval ve mne moc pěkný dojem. Slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama