Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na záver sa to opäť nieslo v ukecanom tempe. Nuckymu potom trošku praskli na konci nervy a Owen Sleater, ktorý po premiére v predchádzajúcej epizóde ako zvlášť zaujímavá postava nevyzeral, sa tentoraz ukázal ako dobrý hlavičkár a spoľahlivý prohibista, v prípade že etanol nepochádza zo zdrojov Nuckyho Thompsona... 7/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší odmlce (asi 3měsíční) jsem koukl na další díl, což se opět ukázalo býti velmi nešťastným rozhodnutím. Alespoň, že je divákům vždy v úvodu připomenuto, co důležitého se stalo v předcházejících dílech. Jinak bych se horko těžko zorientoval. Tento díl mě dost nebavil, neboť se celý táhne v duchu nekonečného uzavírání smluv. Kromě zvednutí adrenalinu při večeři se divák nedočká ani žádné akce. Celé se to dost točí okolo Nuckyho upadajícího impéria. Kurvě se zvětšilo bříško a brzy lze očekávat, že bude po městě běhat malý retardovaný Shannon. Snad bude v příštím díle opět rozvířen střelný prach. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl druhé řady bych akčním určitě nenazval, rozhovory se tentokrát příliš točily kolem Irska a až příliš často jsem se musel dívat na nechutnou Lucy Danzinger, takže doufám ve čtvrtou epizodu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama