Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve válce s Lucianem se Nucky nehodlá vzdát toho, co mu v Atlantic City náleží. Willie a Eli se zapojují do Nuckyho války. Maranzanův osud se naplní. Nucky si přečte dopis od Gillian z nemocnice. V roce 1897 se Mabel s Nuckym hádají o osud mladého uprchlíka z Trentonu a Nucky prokáže komodorovi diskrétní laskavost. (HBO Europe)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl seriálu se velkou měrou věnoval příchodu Gillian do Atlantic City, ale také eskalaci napětí mezi Charliem Lucianem a starou gardou mafie, ve výsledku to vypadalo, jako když pustíte štiku do akvária. Jsem zvědav, s čím přijde poslední epizoda. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak člověk se těší na kulervoucí finále a místo toho mu páni tvůrci nadělí další dvě třetiny stopáže o hovně, které jsou ke všemu plné otravných vzpomínek. Z mnoha dílů návratů do mladí vyplynula jediná zajímavá věc, a to potvrzení toho, že pokud někdo vypadá a chová se jako pedofil, tak pedofil nejspíš bude. Předávka rukojmí v závěru měla pořádné koule. Bohužel je díl prošpikován nudou. Dobře, že to zavčas tvůrci utnuli, mám takový pocit, že již nebylo z čeho vařit. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luciano & Lansky poslali (nielen obrazne) Nuckyho do kolien a dostali sa na vrchol mafiánskeho Olympu. Mickey doplatil na to, že nevedel držať hubu, keď to bolo treba a mladý Thompson (aj keď nie až tak fatálne ako Mickey) zase na to, že je Thompson. Flashbacky nám opäť kúskovali akciu a zobrazili aj tak len väčšinu toho, čo sme dávno vedeli respektíve tušili. 9/10 ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama