Reklama

Reklama

Tamara Drewe

  • Česko Neodolatelná Tamara (více)
Trailer

Tamara Drewe se vrátí do svého rodného městečka Dorset, její matka zemřela a ona chce prodat domek, který zdědila. Tamaru zde dříve přezdívali nosáč, po plastické operaci však vypadá neodolatelně. Vedle jejího domku se nachází dům spisovatelů, který vlastní manželé Hardimentovi. Nicholas Hardiment je úspěšným spisovatelem a jeho manželka Beth se stará o celý statek, ve kterém žijí různí spisovatelé čerpající zde inspiraci pro své knihy. Tamara je novinářkou, ale hodlá napsat svůj první román o svém životě. Dívka požádá pohledného Andyho, který pracuje na statku Hardimentových o pomoc s renovací domu, aby ho mohla prodat za více peněz. Beth zjistí, že ji její manžel Nicholas podvádí s mladší ženou, která vystupuje v jedné z jeho knih. Beth zuří, ale když se jí Nicholas omluví, tak je šťastná, že zůstanou spolu. Do městečka přijede skupina SWIPE a Tamara chce udělat rozhovor s bubeníkem Benem, vezme ho k sobě, kde se spolu vyspí a začnou spolu žít. Ben po nějaké době požádá Tamaru o ruku a ona souhlasí. Andy před lety s Tamarou spával a teď po ní touží ještě víc a na Bena žárlí. Dvě místní puberťačky Jody a Casey platonicky milují Bena a často ho sledují. Ben se v městečku nudí, a tak přesvědčí Tamaru, aby se spolu vrátili do Londýna. Jody a Casey chodí do opuštěného domu, který Andy rekonstruuje a sní zde o Benovi. Na Valentýna dívky odešlou z Tamařina počítače Benovi, Andymu i Nicholasovi pozvánku na žhavý sex. Ben zuří, a tak se Tamara vrátí domů. Když uvidí Andyho, jak se líbá s jinou ženou, tak je z toho smutná. Pak k ní přijde Nicholas, který po ní vždycky toužil, a začnou spolu mít milenecký poměr. Beth si myslí, že Nicholas jezdí pravidelně do Londýna kvůli své další knize, ale on zůstává naproti v domě u Tamary. Jody a Casey je uvidí, jak se líbají a jejich fotografii pošlou Beth... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

Madluska 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase jednou dívala na kolosální blbost! Kdybych měla vybrat něco pozitivního, vzpomněla bych si na poetické obrázky anglického venkova, sympatického boxera bosse a vcelku oku-libého Luka Evanse, kdybyste po mně naopak chtěli absolutní zlo, bez váhání zvolím scénář! Aby totiž parodie mohla fungovat jako parodie, je třeba vědět, co paroduje, z čeho si dělá legraci, a to se u mě (bohužel) nepovedlo. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

"I got three valentines. One from Mom, one from that peanut Ryan, and a mystery one from Ben. - I sent you that." Takže za prvé, má to být komedie, ale mně to tak vůbec nepřipadalo. Zasmál jsem se asi dvakrát (i když to bylo spíš jen pousmání). Za druhé, když to není vtipné, aspoň by to mohlo mít dobrý konec. Ani toho film moc nedosáhl (až na jednu vyjímku). Aspoň, že se povedla hudba a herecké výkony. O výkonu Gemmy Arterton tady psát nebudu (jako skalní fanoušek bych nehodnotil objektivně), ale i ostatní hrají velmi dobře a to film zachraňuje od nižšího hodnocení... Ale ne, není to špatný film, jenže v rámci kvalitní britské filmové tvorby je to pouze průměr. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Britská komedie prodchnutá suchým humorem se točí okolo bývalého ošklivého káčátka, jež se do rodné "díry" vrátilo v podobě mladé krásné slečny. Atmosféra je celkem zdařile poetická. Okouzlující Gemma Arterton v titulní roli vyvolává dráždivé, vzrušující a inspirativní dojmy. Vedlejších postav je ale zbytečně moc a zápletka působí překombinovaně. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Děj tohoto snímku jsem si už nepamatoval, takže dnes nešlo ani tak o reprízu jako o obnovenou premiéru. No, na mém hodnocení se uplynulý čas nikterak nepodepsal. Komedie zručně říznutá dramatem na mě povětšinou funguje, jenže z romantiky v tomto filmu jsem měl nepříjemný červenoknihovní dojem, který mě nadšením zrovna nenaplňuje. Postavy se ovšem tvůrcům povedly; na poměrně nevelkém prostoru dokázali prokreslit jednotlivé charaktery do relativně slušné hloubky, takže za mě celou záležitost netáhl ani tak samotný příběh, jako hlavně figury v něm obsažené. Kromě postav mě bavila i samotná myšlenka pečovatelského domu pro spisovatele; dokážu si totiž představit, že by pro mě setkání s více umělci najednou mohlo být hrubě nad mé síly. Na druhý pokus bych snímek šacoval na dvě silnější hvězdičky, ale za Gemmu Arterton zaokrouhlím nahoru. / Poučení: Venkov je plný nebezpečné fauny a flóry. ()

clementinka 

všechny recenze uživatele

Celkom podarena britska komedia, kde bolo urcite tazke nesklznut do uplnej gycovitosti a trapnych vtipnych scen. A aspon ja som sa zchuti zasmiala na podarenych postavach a celkovo na pribehu, kedy sa odohrava akesi zadostucinenie hlavnej postavy, Tamary Drew, ktora pocas tych najcitlivejsich rokov svojho zivota mala problemy ukazat svoje prednosti zmyslania, kvoli fyzickej sarapate s jej velkym nosom. Po rokoch sa vracia predat do svojej rodnej dediny dom matky, ktora pred nedavnom umrela. Avsak z povodnych par dni, kedy chcela zrekonstruovat dom a predat ho, vznika ovela dlhsie obdobie, kedy sa jej cely zivot obrati hore nohami. Okolo nej sa tocia traja muzi, kazdy absolutne odlisny, dve mlade teenagerky, ktore rady intriguju, len aby si mohli splnit svoj sen a vypadnut zo zapadakova, v ktorom sa narodili a manzelka zo susedneho domu, ktora zije so slavnym spisovatelom, ktory ma velmi rad zeny :). Takze tu mame pribeh v podstate dvoch zien a s trochou davky cierneho humoru tu mame film, ktory urcite pobavi. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra se konala 6. září 2010 v Odeon Leicester Square. (BLANIK.)

Reklama

Reklama