Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Současní filmoví tvůrci žijí nejspíš v domnění, že bez šou*tání se snad horor natočit nedá. Pokud se má jednat o hutnou řezničinu, tak očekávám krájení palic, dloubání očí, či pálení autogenem. Ne snad, že by se v tomto směru film nesnažil, nicméně erotické scény mu dle mě škodí. Pokud mám chuť na tohle, dám si Základní instinkt, nebo rovnou P. Tak či onak, tenhle mišmaš utíká celkem rychle, u některých scén divák nedostává zrovna apetit a metalový OST kupodivu taky sedne. Že jsme v rámci žánru viděli něco podobného již tisíckrát asi není třeba dodávat. 60% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud vám dívka odmítne provést frontální lobotomii za pomocí malých domácích elektrospotřebičů, je to jen obyčejná poletucha, je nad slunce jasnější, že vás nikdy opravdu nemilovala a nemůžete se před kamarády pyšnit, že jste spolu dělali úplně všechno!! Dokonale krvavý klokaní stejk, který musí každý fanoušek "romantických komedií" slupnout jako koala eukalyptus. Protinožci prokázali, že i když chodí hlavou dolů, dokáží s wombatím šarmem vypotit originální žánrový klenot, na který jsem čuměl jako Eskymák na ptakopyska. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

The Loved Ones je exploitation a v rámci daného subžánru ide o film, ktorý má všetko čo by mal mať. Trochu prepnutá princezná a jej pošahaný tatík terorizujú "krásneho princa" a potom sa rola otočí, čiže princ pôjde po krku princezne. Vynaliezavosť mučenia je na stupnici od 0 do 10 asi tak na 2ke. Nechcem spoilovať, ale nič originálne som tam žiaľ nevidel. Všetko čo je vidieť v iných exploitationoch vidíte aj tu. Scéna s vŕtačkou je fajn, ale odvrátiť kameru v tom najlepšom? To sa nerobí. No proste.. typický žánrový chronologicky natočený film, ktorý splnil čo mal, ale nepriniesol nič nové (ani čo sa gore týka) a tým pádom ma nemal čím prekvapiť (a celkovo to gore a brutalita bola slabá, prišlo mi to ako prístupný exploitaion :). A to delenie príbehu s maturitným plesom? Načo to bolo dobré? Zbytočne rušenie a vôbec neokorenené o žiadnu vychytávku. Možno starnem a možno nie, ale The Loved Ones je priemer dokonca aj vo svojej kategórií. No stále je to o kúsok lepšie ako dejovo podobný Otis (2008). ()

obitus

všechny recenze uživatele

V rámci určité profesionální soridality nehodnotím, i když jsem přesvědčený, že Sean z natočeného materiálu vykřesal naprosté maximum. Sice jsem se neúčastnil celého natáčení (můj pobyt byl kratší a náhoda, která nás s režisérem svedla dohromady byla více než šílená), ale musím říci, že jde o naprosto profesionální záležitost. Komfort, který měli herci (byť jen malých rolí) se nedá s žádnou českou produkcí srovnat a Sean Byrne tak vytvořil ideální podmínky, které daly vyniknout talentu každého z nás. Díky, Seane. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na dobré melodii není nic špatného................... V úvodní části filmu má Brent na sobě tričko skupiny Metallica s alba Master of Puppets. Bret si prožije peklo s jednou šílenou rodinou, která ho unese. CITÁT - Otevři pusinku, letí letadlo................. Scéna s jídlem a čůráním je jen malý odvárek. Film má perfektní rockově metalový hudební doprovod. Tvrdá hudba hraje skoro nepřetržitě. A násilí se stupňuje. CITÁT - Ty budeš moje první vrtání................. Trnuly mě z toho zuby a mučeníčko bolelo. Ale jo nějak jsem to vydržel, protože mě to vtáhlo do děje a já byl zvědav na konec. Nebylo to tak brutální jako třeba Saw a ani ne tak úchylné jako Lidská stonožka, tak se to prostě dalo sledovat. Za pozornost stojí osoba Mii, kterou hrála krásná Jessica McNamee. Brentův pes Kahn se ve skutečnosti jmenuje Jedda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)

Reklama

Reklama