Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie som vôbec fanúšik akčňákov. Sústredil som sa skôr na humor, ale tých vtipných scén tu bolo naozaj málo. Ale určite by som dvojicu, ktorá spolu hrala v podstate už pred 20 rokmi neoznačil ako užívateľ kohaku: "Špatnej film s nefunkční dvojkou." Pokiaľ Lawrence so Smithom nie sú funkční, tak kto potom? ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a subžánr akčně-komediálních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spokojený průměr. Čekal sem spíš průjem abych byl upřímný. Martin Lawrence má furt ten vtip v sobě, akce ušla, leč to přebíjení tam mohli aspon dát.. záporáci tak půl na půl. Hudba okey a nechápu, proč všichni řikaj poslední jízda, když to má otevřený konec.. Kamera fajn, prostředí top (miami miluju) a je to tak na jedno shlédnutí, určitě bych to do nebes nevyzdvihoval. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z outsidera se nakonec vyklubal lednový Hit, po finanční i kritické stránce a Bad Boys 3 jsou definitivně nejlepším dílem celé Trilogie a krásný rozjezd roku 2020. Will Smith je zpět v parádní formě a Martin Lawrence sice pořádně břibral, ale humor mu jde opět skvěle. Bál jsem se, že bez M. Baye nebude mít akce říz, ale Adil El Arbi a Bilall Fallah jsou v akčních scénách velmi sebevědomí a ambiciózní, čemuž pomáhá i parádní kamera, velká porce násilí a dostatek zajímavých nápadů. Povedli se i záporáci, především mnou neznámý Jacob Scipio odváděl solidní práci a jeho matka v podání Kate del Castillo se také povedla. Pochválit musím i hudbu a velmi rychlé tempo, kde akce střídá humor a není čas sledovat ani hodinky, natož přemýšlet. Skvělá zábava, která má styl i švih. 8/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $206,305,244Tržby Celosvetovo $426,505,244▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,737,400║ Tržby za predaj DVD v USA $12,991,339║ Trpel som ako sviňa. Som neveril že by to bolo horšie než predošlí diel a bolo a rázne, jedna suchá scéna natočená v ako že v lesku striedala druhú ale tá prázdnota, neefiktivita, no neveril som. Nechápem ten úspech v kinách. Všetko čo sa tam odohráva mi príde maximálne tak trápne a ani akcia nie je žiadna slasť. Martin Lawrence vypadá už na pohľad strašne a hlavne s tou tlstou hlavou ako kíbel. Dokonca aj ináč prevažne duchaprítomný dosť konzumný borec Will Smith mi tu príde dosť planý, nevýrazný. No a na vrch tu už je len ten ich doprovodný tím, ktorý je úplne podes trápny, priam nesympatický, otravný, taká Vanessa Hudgens tu je ako päsť na oko lúzerka, ktorej asi horko ťažko napísali akýkoľvek dialóg len aby čosi zapotila. Fakt som trpel a dopozeral som to dokonca až na štvrtí krát, fakt zle, utrpenie. /20%/ ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Když Mike (Will Smith) vykopne dveře, v dalším záběru jsou opět celé a zavřené, v dalším záběru pootevřené a v dalším záběru opět zavřené. (Fanda.Boukal)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama