Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (602)

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Tak tohle potěšilo. Přidávám se ke spokojené většině a hlásím, že třetí Mizerové se povedli. Nejosobnější díl, jenž nezapomíná na své kořeny ale zároveň vše potřebné modernizuje. Perfektní balanc, o který se spousta starších značek snaží a ztroskotá. Duo režisérů, kopírující typické Mizerovské trademakery s neprůstřelně fungující ústřední dvojicí, jsou očividně fanouškami série, neboť s látkou nakládají pečlivě, s úctou a přesto si prosadí vlastní aktualizace. A já jim fakt děkuju! V takový návrat jsem nedoufal ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z outsidera se nakonec vyklubal lednový Hit, po finanční i kritické stránce a Bad Boys 3 jsou definitivně nejlepším dílem celé Trilogie a krásný rozjezd roku 2020. Will Smith je zpět v parádní formě a Martin Lawrence sice pořádně břibral, ale humor mu jde opět skvěle. Bál jsem se, že bez M. Baye nebude mít akce říz, ale Adil El Arbi a Bilall Fallah jsou v akčních scénách velmi sebevědomí a ambiciózní, čemuž pomáhá i parádní kamera, velká porce násilí a dostatek zajímavých nápadů. Povedli se i záporáci, především mnou neznámý Jacob Scipio odváděl solidní práci a jeho matka v podání Kate del Castillo se také povedla. Pochválit musím i hudbu a velmi rychlé tempo, kde akce střídá humor a není čas sledovat ani hodinky, natož přemýšlet. Skvělá zábava, která má styl i švih. 8/10. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takhle ne .... tohle si Bad Boys fakt nezasloužili. Koho srala dvojka, bude trojku milovat ... trojka je totiž natočená jako klasický rutinní akční film pro mileniály a lidi, kterým se zvedá kufr, kdykoliv někdo stiskne spoušť nebo šlápne na plyn. Bad Boys for Life se dá popsat jako telenovela s lehkými prvky akce. Jako pardon, ale "Akční" film, který má 124 minut ... a je v něm 25 minut (a 26, 89s) akce, se nedá označit za akční film (ano, stopoval jsem to, v kině jsem v poslední řadě seděl sám, takže jsem nikoho stopkama neotravoval, nejsem hovado) .... bohužel jsem udělal velkou chybu a kouknul se nedávno na dvojku, která je pro mě nejlepší akční film všech dob (ten film je totiž jedna velká akce). Navíc trojka stála asi 25 mega, bo v ní nevidíte skoro žádné miamské pozlátko a v závěrečné akční scéně je tuna špatného CGI. Ve filmu není jediná památná akční scéna .... doufám, že žádné pokračování už nikdy nevznikne, a pokud ano, tak ty dvě belgické lopaty už do toho fakt netahejte prosím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na trojku dobrý, spousta akce, oblíbená hláškující dvojka, byť to tentokrát tolik nefunguje a sem tam nějakej ten cool slow motion akční záběr, ale Bayova dvojka byla přece jenom trochu jinde, chybí tomu takovej ten wow efekt a nedokáže to ze sebe vymáčknou velkolepost. Navíc zápletka a vyvrcholení je celkem trapas, nicméně sérii třetí díl rozhodně neuráží a baví to. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Třetí Bad Boys mi asi způsobili amnézii. Už pět vteřin po skončení filmu jsem si nebyl schopnej vybavit jedinou scénu, která by mě bavila. Postavy se sice začaly chovat v rámci možností normálně, tudíž Bayův infantilismus ustoupil, zato zábavovej faktor klesnul pod úroveň prvního dílu. Příběhově banální děj nedoprovází ani dobrá akce, protože akce v tom vlastně není. Těm pár výstřelům chybí jakákoli dynamika i nápaditost. Druhej díl jsem viděl asi šestkrát, a i přes všechnu jeho stupiditu je to jeden z nejzábavnějších akčních filmů všech dob, trojka je ale mizérie v plný polní, kterou z hoven nevytáhnou ani Lawrence se Smithem. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Dlouhé, epické, krouživé záběry kolem hlavních postav, jsou typickou signaturou Michaela Baye, režiséra předchozích dvou částí (1995, 2003) - a proto je při svém cameu na svatbě kamerou až pompézně obkroužen, přesně ve vlastním stylu. (Bertramm)
  • Film měl jít původně do kin v únoru 2017, následně v červnu 2017, a pak v lednu 2018. Nakonec byla stanovena premiéra na 17. leden 2020. (Geralt z Rivie)
  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama