Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (107)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zbytočný reštart série, ktorý sa nesie v rovnakom duchu ako predošlá trilógia, len s tým rozdielom, že epizodných postavičiek známych tvári ubudlo a nahradil ich rozprávajúci pes a o trocha znesiteľnejšie a vizuálne pútavejšie akčné scény - ktorých je ale tiež pomenej. Spy Kids nie sú filmom zo zlým vkusom, ale sú tak jednoduché a priamočiare, že sa do dnešnej doby nehodia - minimálne pre deti do 7 rokov. Jessica Alba svojej kariére skôr ubližuje ako keby ju posúvala do vyšších rovín a čo sa týka Rodriqueza tak ten tiež točí jednu hlúposť za druhou. Chýbajú mi tie jeho mexické, hláškujúce akčné rezanice - a ultrablbé pocty ako Mačeta. V tejto pozícií detského režiséra je totiž stratený a bohužiaľ robí viacej týchto filmov ako tých normálnych. Je to strata času, ktorú obohacuje ten 4 rozmer a naivnosť, ktorú našťastie nemôžme brať vážne. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Blbe az z toho boli. Na tenhle film jsme sli naprostym omylem. Hlavnimi hrdiny jsou tu fekalie a blitky, coz ma asi pusobit vtipne. Fakt je, jsem ten smrad doslova citil, a to i bez karticky, kterou mi pani v pokladne jaksi zapomnela dat. A ta mala Rebeka mi prisla naprosto nesnesitelna. Takovy maly rozezrany sebestredny parchant, ktery by zaslouzil na prdel. Dej filmu jsem absolutne nepochopil. Zapletka s casem byla tak pritrouble nelogicka, jako by to vymyslelo adolescentni trdlo. Chtel jsem dat jednu hvezdicku za Jessicu v kozenem oblecku, ale ani to nakonec nedam. Zbytek filmu je totiz blee. Never ever. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $38,538,188Tržby Celosvetovo $85,564,310▐ úvod začal celkom dobre, farbyto, uletene, príjemná Jessica Alba ako agentka ale potom prišlo prehodenie na výhybku do spodných nízkych vôd zábavnosti, kde fakt hlúpe scénky nepoznali konca kraja, toto Robert Rodriguez musel ukuchtiť asi pri kydaní hnoja, fakt des /15%/ ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez musel pravdepodobne prehrať akúsi krutú stávku, keď sa dal na pokračovanie série, na ktorej predchádzajúce tri časti mám osobne z detských čias pomerne príjemné spomienky, no akýkoľvek opakovaný kontakt s nimi už pre stálosť ich hodnotenia radšej nevyhľadávam. Avšak vďaka filmu Bláznivý tábor som už bol naladený na uprdenú nôtu a tak som skrátka neodolal ďalšej ponuke slovenských televízií, ktoré zvyknú podobnými kravinami vypĺňať čas medzi reklamami. A že to nebol práve najlepší nápad a tých 120 minút (reklamy, reklamy, reklamy) som mohol radšej venovať trebárs aj svedkom Jehovovým dotieravo búchajúcim na dvere, ste už vďaka výslednému hodnoteniu určite pochopili. Hviezda za ukecaného čokla a momenty, v ktorých nemal potrebu vypúšťať... no však veď viete čo. (20%) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem už čekal skutečnou srač*u, ale výsledkem jsem byl překvapen. Série Spy Kids jsou skutečně dobré filmy, hlavně první dva a tahle čtyřka jim vůbec nedělá ostudu. Nápad s čtvrtým rozměrem a čísly je sice úplně šílený a jsem rád, že jsem tenhle film viděl klasicky ve 2D. Vtipu je dost (pes je nejlepší postavou), záporák je výborný, triky jsou povedené, akce celkem ujde. A setsakramentsky mě potěšil návrat Juniho a Carmen, ze které je fakt velká kočka. Tenhle film je rozhodně lepší než trojka, ale na první dva nemá. Bavil jsem se ale poměrně dost a to je hlavní. Já vím, je to šílený a ujetý, ale mě se to líbilo. 70%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále filmu si zahrála i Rodriguezova sestra Rebecca, která si zahrála jednoho z nově recruitovaných dětských špionů. (Chloe..)
  • FIlm se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)
  • Nápad na natočení snímku vznikl díky Jessice Albě přebalující potomka během natáčení Rodriguezova filmu Machete (2010). (Chloe..)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama