Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

MM11 

všechny recenze uživatele

Takový nápad se vůbec nejeví zle. Akční podívaná s výraznou nadsázkou pro ty menší se stylem hračičky Rodrigueze. Jenže vznikla infantilní bezradnost absentující v humoru, plná samoúčelných vychytávek bez hlubšího smyslu. Rodriguez provokativně obsadil hafo známých tváří coby křoví, ale jeho snaha je marná. Člověk se nesměje a zaraženě zírá na obraz. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez má i dětskou duši... bohužel. Teda mě to nevadí, ať si ji má. Ale točit o tom filmy... ee. Na to od něho nejsem zvyklej. Na to nejsem zvědavej. Vlastně jsem se na to chtěl podívat, abych zjistil, jakou roli v tom má Machete. Blbou! Akorát jsem se dozvěděl, že se vlastním jménem jmenuje Isidor "Izzy" Cortez... ale jinak jeho postavu beru jako shodu jmen se skutečným zabijákem Machetem. Celé je to blbé. Teda až na hlavního padoucha, Alexandra "Poskoka" Miniona, kterého si střihl Tony Shalhoub. A jo, je tam pár chytlavejch nápadů a ze začátku to má i ten Rodriguezovský nádech, ale celkově je to strašná sračka pro moderní dítě. Nebo spíš mi to připadalo, jak kdyby to Rodriguez natočil pro svoje děti. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Každé druhé decko by chcelo za rodičov špiónov a každé by ním chcelo byť. Otázkou zostáva, koľko špuntov by považovalo za dobrodružstvo ich vysekávať z prúseru. Spracovanie fajn, no malo sa pár rokov ešte počkať, čo poteší, úsporná minutáž, čo poteší menej váš vek. Problém nastáva, ak prekročil 12r, vtedy Spy Kids hrajú inú cieľovku a s vami pravdepodobne zametú. Ale zas dosť záleží od pohľadu na vec. Je celkom bizarné sledovať ako sa hašteria na jednej strane zmutovaný Monk, plešatá Loise Laneová, zlý Terminátor a na strane druhej rodinný tím na čele s rozcitliveným strýkom Mačetou, šarmantným Zorrom a večne sa usmievajúcim Toy Makerom, ktorého orientácia je každým ďalším filmom viac a viac podozrivá. Ako hovorím bizarná záležitosť, akú už nemám potrebu vidieť znovu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

O dětech a pro děti. Velký krok vedle v Rodriguezově kariéře. Od nudného příběhu až po totálně amatérské efekty. Po většinu stopáže nekonečná nuda s několika mála vtipnými momenty, které by člověk spočítal na jedné ruce tamních monster. Evidentně nejsem cílovou skupinou. Nemám nic proti ujetým komediím, ale musí mít alespoň něco, čím dokážou člověka alespoň minimálně oslovit. Obecně nesnáším filmy, kde se mladí a náctiletí ujímají klíčových rolí v záchranně světa. Dneškem jsem zjistil, že to nesnáším ani v případech, když se režisér pokusí příběh naservírovat maximálně odlehčenou až sebe parodizující formou. Tohle rozhodně není záležitost, kterou dokáže ocenit celá rodina. Celé je to evidentně určené pro nejmenší z nejmenších a pro dospělé, kteří dodnes nevyrostli. Za nejúžasnějšího uživatele této databáze dávám velmi slabé dva kousky. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy-Kids sú jedna z tých blbostí pod ktorou som spoznal Roberta Rodrigueza. Je to klasická rozprávka pre malé deti so zaujímavý dizajnom okolia a postáv s low fantasy podtónom ( ten v treťom dieli prerástol do high fantasy ). Je to jednoduché ,zábavné a farebné. To deti chcú. Je to proste niečo ,čo je tak zaujímavé, zábavné a zároveň tak debilné ,že tomu odpustíte všetko ,len aby ste si trocha oddýchli od náročného týždňa. Lepšie ako Sharkboy a Lawagirl ,ale Alitu to neprekoná. Známka: B ,ale je to skôr moje guilty pleasure... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)
  • Carle Gugino, která hraje Ingrid Cortezovou, bylo ve skutečnosti pouze 17 let, když se měla narodit její filmová dcera Carmen (Alexa Vega). (HappySmile)
  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama