Reklama

Reklama

Martinez přijme Briana a ostatní do své skupiny, ale Brian musí uznávat, že velí Martinez. Tara se přidá k obraně a dá se dohromady s Alishou, Lilly zřídí zdravotnické centrum a Brian pomáhá při výpravách za potravinami. Při nich narážejí Brian, Martinez, Pete a Mitch na mrtvoly bez hlav a na každé je nápis –  jde o jasné vzkazy od Michonne... Muži najdou zásoby, takže to druhý den v táboře oslavují a trochu se opijí. Martinez pak vezme Briana na golf a navrhne mu spoluvelení tábora. Brian však o tohle nestojí. Martineze zabije – ovšem naaranžuje to tak, aby to vypadalo jako nehoda, při které opilého Martineze sežrali mrtváci... Vedení tábora se ujímá Pete, což se nelíbí všem, Pete ale slibuje brzké volby. Pete, Mitch a Brian pak vyrazí na další výpravu, nemají už zase skoro žádné zásoby... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhý díl v řadě s pirátem. Což mě docela štve. Carol je pryč, nevíme co ani kde, Daryl nic neví vše se utne a na scéně se objeví guvernér zeměkoule. Chápu, že se potom detaily dozvíme, ale mě takovéto mezery vadí. Na druhou stranu byl tento druhý pirátský díl mnohem lepší než první a opět se ukázala jeho práva stránka. Otázka zda-li brání svojí novou rodinu, nebo to je jen výmluva pro psychopatií, to už není důležité. V této řadě jde o dva příběhy vsunuté mezi sebe, už bych ale rád zpátky do veznice. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Guvernérově rozdvojené osobnosti nejsem nucen tomu dát 2 hvězdy. Opět ho tu máme - starého dobrého (nebo zlého?) všiváka, který si s ničím nedělá hlavu. Některé scény ale stály dost za pytel. Ale konec? No, neřekl bych, že to bude popovídání z očí do očí mezi Rickem a Guvernérem, jako v jednom z pár dílů dozadu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda, která se zabývá Guvernérem, ale tentokrát jsem musel hodnocení o dvě hvězdičky zvednout, protože tento díl byl k věci, došlo tady k vývoji děje podstatného pro celý příběh a celý díl nepůsobil jen jako nutná výplň hluchých míst v příběhu. Nevím, nevím, jestli se s takovou Rick dočká sklizně, Guvernér má tank a ten se záhonky jistě zatočí... ń ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je siedma epizóda štvrtej série seriálu Walking Dead. Takže to bolo rýchle. Po jednej epizóde, ktorá ukázala Guvernéra ako človeka, sa nám tu zdá, že sa vrátil k svojmu normálnemu ja: vraždiacemu psychopatovi. Nie som si istý, či sme potrebovali ďalšiu epizódu určenú výlučne pre Guvernéra, keďže by som sa rád vrátil k našim hlavným postavám vo väzení. Epizóda je však dobrá a záver naznačuje ďalšiu sľubnú konfrontáciu. V tejto epizóde s názvom Dead Weight (Mŕtva váha) je Guvernér a jeho noví priatelia prijatí do Martinezovej skupiny, no tentoraz je Martinez jej vodcom. Guvernér má však iné plány. Zabije Martineza a ďalšieho chlapa, aby sa ujal vedenia. Celkovo ide o solídnu epizódu, ale nie som si istý, či táto a minulá epizóda mohli lepšie fungovať ako jedna. Je však pekné vidieť, na čom Guvernér stojí, a cliffhanger je celkom dobrý. Túto epizódu hodnotím 8/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Když Guvernér (David Morrissey) narazí na chodce uvízlé v blátě, tak někteří z nich mají dvě řady zubů. Jedny patří hercovi, druhé jsou součást masky. (Duoscop)

Reklama

Reklama