foto

Hilarie Burton

  • nar. 1.7.1982 (36 let)
    Sterling, Virginia, USA

Biografie

Hilarie se narodila 1.7. 1982 ve Sterlingu, stát Virginia. Chodila na střední školu Park View, kde zářila jako hlavní roztleskávačka a stala se i královnou plesu. V posledním ročníku byla prezidentkou studentské rady. Po střední škole šla na univerzitu v New Yorku a ve Fordhamu.

Poprvé se na televizních obrazovkách objevila v televizní show TRL. Poté dostala menší roličku v seriálu DAWSONŮV SVĚT a zde si jí všimli tvůrci dalšího neméně slavného seriálu ONE TREE HILL. Právě role Peyton Sawyer v tomto seriálu je její zatím největší úspěch.

V roce 2007 založila společnost Southern Gothic Company. Také se objevila v klipu skupiny Jack's Mannequin, kde si zahrála právě postavu Peyton ze seriálu OTH. Na třetím soundtracku k tomuto seriálu má i vlastní song s názvem Peyton's Podcast Mix. V roce 2008 se Hilarie objevila v nezávislém filmu THE LIST a také ve filmu THE SECRET LIFE OF BEES. Hilarie byla dokonce dvakrát nominována na nejlepší herečku v kategorii Drama za roli ve zmíněném seriálu One Tree Hill. Jednou byla nominována na Ženský televizní objev roku.

Hilarie ma tři bratry. Jejím manželem je asistent režiséra seriálu One Tree Hill. Mezi její nejlepší kamarádky patří její kolegyně se seriálu, Bethany Joy Galeotti a Sophia Bush. Má ráda starožitnosti, pletení a háčkování.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Contract (TV film)
2016 Francouzská romance (TV film)
2015 Growing Up Smith
Last Chance for Christmas (TV film)
Surprised by Love (TV film)
2014 Black Eyed Dog
2013 Christmas on the Bayou (TV film)
2012 Naughty or Nice (TV film)
2010 Rodinná prokletí
2008 Slunovrat
Tajný život včel
2007 Takoví normální puberťáci
The List
2005 Jsi jen naše

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Born to Run (S02E03)
Problém jménem Maria (S01E17)
Zbytečná hrubost (S01E16)
další epizody (4)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Počtyřech (TV seriál)
Advanced Pretend (S02E03)
2015 Extant (TV seriál)
Nestřílejte posly (S02E10)
Ti druzí (S02E07)
Evoluce (S02E06)
další epizody (6)
Forever (TV seriál)
Memories of Murder (E16)
2014 Forever (TV seriál)
The Ecstasy of Agony (E08)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Starý zločin (S04E16)
Kousek měsíce (S04E14)
Chirurgové (TV seriál)
Vyhodnocování ztrát (S09E24)
Bouře (S09E23)
Věříte na kouzla? (S09E22)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Pes, přítel člověka (S04E13)
Ve službách FBI (TV seriál)
Kompromitující situace (S04E07)
Na rozloučenou (S04E04)
Soudný den (S03E16)
další epizody (5)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Jak na překupníky (S03E09)
Jako ty (S03E08)
Ukradený účet (S03E07)
další epizody (10)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Nebezpečný dluh (S02E06)
Nevyřízené účty (S02E05)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Remember Me as a Time of Day (S06E24)
Forever and Almost Always (S06E23)
Show Me How to Live (S06E22)
další epizody (12)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
One Tree Hill (TV seriál)
You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain) (S06E12)
We Three (My Echo, My Shadow and Me) (S06E11)
Even Fairy Tale Characters Would Be Jealous (S06E10)
další epizody (30)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
The Birth and Death of the Day (S04E20)
Ashes of Dreams You Let Die (S04E19)
další epizody (11)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Songs to Love and Die By (S04E10)
Some You Give Away (S04E09)
Nothing Left to Say But Goodbye (S04E08)
další epizody (23)
2005 Unscripted (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
How a Resurrection Really Feels (S03E09)
The Worst Day Since Yesterday (S03E08)
Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends (S03E07)
další epizody (21)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Truth, Bitter Truth (S02E08)
další epizody (23)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
With Arms Outstretched (S01E09)
The Search for Something More (S01E08)
Life in a Glass House (S01E07)
další epizody (9)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
100 Light Years from Home (S05E19)

Dokumentární

2004 The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
2003 Pepsi Smash (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2006 My Celebrity Home (TV pořad)
2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2002 Kountdown to Korn (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace