Reklama

Reklama

Lidský terč

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2010–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Len Wein (komiks)

Hrají:

Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley, Hiro Kanagawa, Danny Glover, Alex Fernandez, Claire Smithies, Donny Lucas, Autumn Reeser, Emmanuelle Vaugier (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Společníci Chance a Winston mají uchránit významnou manažerku, která je designérkou projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snaží zabít. Další vražedné útoky pachatel provede při slavnostní otevírací jízdě vlaku... Mark Valley jako bezpečnostní poradce, který se nebojí riskovat pro svého klienta i život. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Pokud se vážně chystá 3tí série, tak se opravdu těším. Jen mě mrzí, že už se nerozplétá minulost Chance, klidně bych nechal obživnout tu Ketrin Waltersovou, která umřela na té lodi. Teď se blížím k uzavření druhé sérii, jsem zvědav na poslední 2 epizody, pač po každý epizodě je to lepší a lepší. 

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Dakde som čital že sa uvažuje aj o 3serie aj ked serial je dobry da sa to pozriet ale serial ako scenarovo nema buducnosť

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

Je nebo bude víc než jen 1 série? Nevíte někdo? Seriál se mi opravdu líbí.

na příspěvěk reagoval Petaxis

Ramka

Ramka (hodnocení, recenze)

Kurňa co mi to udělali ve čtvrtym díle s mojí oblíbenou herní postavou Samem Fisherem ? :D :D

cubto

cubto (hodnocení, recenze)

Po tretej casti, u mna jasnych 5 * serial je skvely,vtipny,rychli a neni ani sekunda v nom kedy by ste mali sancu nudit sa.Stale sa nieco deje.Je to sice nerealne ale o tom to je ( myslim tim TV je otom,relaitu mam za oknom ) Celkom ma zauima,kto v skutocnosti je,aje ked podla mna sa odpoved mozno nikdy nedozvieme.Je proste tym,kym musi byt,koho potrebujete ako bolo povedane ku koncu 3 casti. PS: nielen hlavny herci su sympataci ale v kazdej jednej sa ukazali zname,sympaticke tvare s TV brandze .

Reklama

Reklama