Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Hulk nemá zrovna nevyčerpatelný potenciál, protože nic neskrývá... Prostě zuří... A když zuří X animovanejch i hranejch filmů po sobě, tak to ztrácí kouzlo... Na druhou stranu tady je ještě dost lidskej a komunikativní... Vypnout a kochat se další pohádkou, která kombinuje "superhrdinský svět" se světem "dávných proroctví"... Na to to není špatný... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Takže Planéta Hulk...odstranení Bruce Banner...ostal len Hulk, ktorý sa ako tak snaží byť človekom...akciou sa nešetrí..ale máme tu inú animáciu ako napr. v Hulk vs. Wolwerine..čo je možno na škodu...ale človek si zvykne...príbeh je opäť "nečakane" jednoduchý ako facka...ale celkovo sa jedná o dobrý animák s Hulkom ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když už lidem došla trpělivost s Hulkem a jeho náladami, rozhodli se jej vyhostit na pustou planetu. Ale jeho raketu postihne porucha, a Hulk skončí na planetě Sakaar. Zde žije lid těžce tyranizován Rudým králem, a v Hulkově příchodu vidí vyplnění dávného proroctví. Ale nejdříve bude muset Hulk vybojovat několik soubojů na život a na smrt v gladiátorské aréně, pro královu potěchu... Hned na začátek musím podotknout, že mne komixománie nijak zvlášť nebere. Hrané filmy ještě budiž, ale kreslené, a zvlášť ty které se stoprocentně inspirují papírovým komixem - mne moc nebaví. A Planet Hulk nebyl výjimkou. Sice nemůžu říct, že bych se nudil - na to ani není kdy, těch cca 80 minut je nabitých akcí od první do poslední minuty. Ale trochu jsem ztrácel v přemíře postav - zvlášť když každá je jiného mimozemského druhu a navíc Hulka mám zafixovaného jako normálního člověka, kterej zezelená a zesílí jen když se nasere. Tady byl asi nasranej furt, protože ze své zelené podoby nevyšel (ale aspoň mezi ty ostatní zapadl). ()

kuces 

všechny recenze uživatele

Hulk je borec, čím víc zuří, tím víc se mi líbí... :-) Velmi solidní animák, kterému bych byl schopen dát 5 hvězdiček kdyby neměl tak slabou a nevýraznou hudební podporu, ta je prostě slabá, neatmosferické prostě o ničem. A ten "LOVE STORY" konec si mohli taky odpustit. Jinak není nad čím váhat!! ;-) 8/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hrdiny, které nezabijete ani zbraněma hromadného ničení, je opravdu radost sledovat. Furt do sebe buší a... a nic. V planetě Hulk máme to štěstí, že jich je hned několik. To je potom pokoukáníčko, jak se to furt bezvýsledně mlátí. Holt asi pro tupé američany skutečná zábava. pak si myslí, že jsou nezničitelní, a mohou do všeho jen mlátit. I bez toho je Hulk ten nejhorší superhrdina, potože na něm není nic zajímavého. Ve filmu s Ericem Banou měl aspoň pár scén, kde se zajímavě povedlo vykreslit jeho záchvaty hněvu. S takovou přehlídkou stupidních nezničitelných monster se máme na co v Avengers těšit. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)
  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)
  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)

Reklama

Reklama