Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Omlouvám se, že to tu znovu otevírám, ale to nemá Marvel právo na všechny postavy v rámci animovaného filmu? Filový, to je jasný, ale Marvel dělá npř seriál o Spider-manovi, kterýho vlastní Sony, tak proč nemohli použít Silver Surfera.

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Jako pro mě byl The Incredible Hulk luxusní filmovou GP, tak je pro mě Planet Hulk zcela luxusní animovanou GP! Mé nadšení z postavy Hulka zde hrálo jednoznačně ve prospěch filmu, který sem si po celou dobu projekce neskutečně užíval. Hulk se zde od začátku do konce s ničím a nikým nepáře a role gladiátora je pro něho jak ušitá. Několik málo odkazů na filmového Hulka potěší, stejně jako ničím nepřekvapující happy end s malou dávkou romantiky =) Za mě neskutečná spokojenost, 5* na csfd.cz a o moc větší zájem a nadšení v rámci postavy Hulka... !!!

Rouder

Rouder (hodnocení, recenze)

MeatFly_cz: Silver Surfer je součástí značky Fantastic Four a tudíž postavu vlastní FOX, ne Marvel

MeatFly_cz

MeatFly_cz (hodnocení, recenze)

Nebyl náhodou v originále místo Beta Ray Billa postava Silver Surfer??? To mě totiž docela namíchlo jelikož Silver Surfer je má hodně oblíbená postava, tohle rozhodnutí tvůrců nechápu...

Reklama

Reklama