Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Z tohoto námětu by se dalo vyždímat mnohem víc! Mimozemské zápasy v aréně po vzoru římských gladiátorských utkání, kde je jedním z mlátiček zelenej gamma sypač? Hm, moje představivost pracuje. Bohužel tady se dočkáme spíš Hulka, ze kterého mluví porozumění schopný Banner. Tahle složka tam klidně mohla zůstat, ale zcela jiným způsobem. Hulk je prostě Hulk a Bruce je Bruce. Dvojka a malé plus za gamme wave attack. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Hulk hodně jinak. Už se do člověčí podoby nevrací vůbec a není to jen bezmyšlenovitá mlátička. Rozlišuje, koho mlátit a koho ne, kdo je zlý a kdo hodný. Plánuje, nezuří, když je to úplně k ničemu. Takže totální klaďas, vyhoštěný ze země na dalekou planetu, kterou uzurpuje vyčůraný záporák. A jak že to s ním, milé děti dopadne? Tedy milé děti raději ne. Tohle bych dětem nepouštěl. Začal bych tak od -náctilétých, jak říkáme u nás v Americe. Je to ultimátní rubačka a hodně mě bavila. 89% ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Hulk sice klasicky opět všechny rozseká a rozdupe, ale vůbec ne tak nekompromisně, jak by se to většině jeho fandů zamlouvalo. Nedávno Joss Whedon ukázal, jaká je prává a ta jediná správná tvář zeleného borce - BEZKONKURENČNÍ. Zkrátka tu Hulk až moc dostává na budku a to prostě není ono. Jinak animace fajn i ostatní postavy celkem ujdou a ocenit by se mohl také příběh, který v rámci svých možností dokáže leckdy i překvapit. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Jeden z nejlepších animovaných komiksáků, co jsem v poslední době viděl a že jsem jich viděl hodně. Zajímavý příběh, který nás nenechá ani chvilku se nudit. Hulk ukáže, že má nějaké ty city, ikdyž je jich málo. Hodně akce a přiměřeně mluvení. To je ideální kombinace. Jenom mě nesedělo, že se nepřemněnil ani jednou na Bruce. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Monstrózní animák s ponurou atmosférou. Podařené dílo v čele s nepředvídatelným a drsným Hulkem a jeho společníky. Film je animovaný Gladiátor se skvělou hudbou s drsnými souboji. Děj je jednoduchý a celkový film uteče jako voda. "Vyřiď vašemu králi, že pokud mě chce zabít, tak mě musí zabít sám v aréně a přede všemi." Hulk ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)
  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)

Reklama

Reklama