Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Kothy 

všechny recenze uživatele

No nevím, nebylo to špatné, ale nepřišlo mi to ani jako něco převratného. Hulk se po svých průserech poslán ze Země na neznámou planetu. Věci se ale pokazí a on skončí na planetě Sakaar ovládané tyranským Červeným králem. Ten používá otroky jako gladiátory pro své hry. A Hulk se stane jedním z nich. Společně s partou dalších otroků poráží všechny protivníky. Nakonec svobodu dobude po svém. Je tam pár zajímavých postav. Objeví se tam i Thor. "Ty jsi jejich spasitel." ()

kuces 

všechny recenze uživatele

Hulk je borec, čím víc zuří, tím víc se mi líbí... :-) Velmi solidní animák, kterému bych byl schopen dát 5 hvězdiček kdyby neměl tak slabou a nevýraznou hudební podporu, ta je prostě slabá, neatmosferické prostě o ničem. A ten "LOVE STORY" konec si mohli taky odpustit. Jinak není nad čím váhat!! ;-) 8/10 ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hulk jako gladiátor na cizí planetě... mě moc nevzal. Prostředí pěkné, animace taky, ale příběh už se mi zdál trochu slabší a hlavně - Hulk samotný. Já ho nějak nemusím, přijde mi spíš jako záporák, jako zelený, nasraný a vymletý hovado. Tím spíš, když se tu ani nemění zpátky v člověka. A nic moc tady nejsou ani souboje. Akce sice hodně, ale je to samý bum a letíš tři prdele daleko. Takže sice horší ze superhrdinských animáků, ale pořád docela dobrý. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla příjemně strávená hodinka a půl plná akce a hlavně Hulka. Příběh byl sice oproti komiksu značně okleštěný, ale s tím se muselo počítat a popravdě to ani moc nevadilo. A hudební doprovod byl taky fajn. Navíc Thorovo cameo, Beta Ray Bill a umně zpracované závěrečné titulky... Slabších, ale přesto 5 ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Monstrózní animák s ponurou atmosférou. Podařené dílo v čele s nepředvídatelným a drsným Hulkem a jeho společníky. Film je animovaný Gladiátor se skvělou hudbou s drsnými souboji. Děj je jednoduchý a celkový film uteče jako voda. "Vyřiď vašemu králi, že pokud mě chce zabít, tak mě musí zabít sám v aréně a přede všemi." Hulk ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)
  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)

Reklama

Reklama