Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Děvčátko zasloužilo daleko tvrdší životní lekci a to ne proto, že bych ji to přál. Prostě pokud mladá koza, které ještě neodpadla ani skořápka od zadku, dokáže takhle konverzovat na netu, tak to už je sakra na pováženou. Když ji to ale nedocvakne ani v okamžiku, kdy ji na rande dorazí obstarožní uchylák, tak si to podle mne trochu zasluhuje vyškolit. A potom se ho bude ještě zastávat. No to bylo něco na mne. Realita dnešních dní, nadarmo neplatíme celé pluky lovců internetových zvrhlíků. A dokud bude dostávat každý fakan našláplý smartphone, už na prvním stupni základní školy, tak to rozhodně lepší nebude! ()

castor 

všechny recenze uživatele

První láska a první pořádný průšvih.. Bavilo, uspokojilo!! Rozumně dávkované varování pro náctileté holčičky, které se zatím nevyspaly s polovinou středoškolského fotbalového mužstva, ale zakoukaly se do náctiletého hošana na chatu. Zatímco jeho věk neúměrně délce filmu roste, diváka stále víc táhne a zajímá, kam to celé povede. Sic očekávaným, ale věrohodným směrem, který podporuje výborné herecké obsazení (Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato, Jason Clarke). Finálová tečka potěší víc, než nějaké zběsilé akční nahánění pedofila.. Holt, najít toho pravého dá zabrat v každém věku.. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

... už je to tu zase - budu si stěžovat na perfektně navozenou atmosféru v první části, kdy se mladá dívka stane "obětí" pedofila. A té druhé části, která nudí až je mi to líto. Protože začátek má opravdu šťávu a snad se mi nikdy nestalo, že bych tak moc cítil s hlavními postavami už na začátku. Jasně, v tomhle věku je to naivní, myslí si to, že svět je růžový, že se nic špatného stát nemůže - chyba lávky! Nepřekvapuje mě chování dívky, v tomhle věku jsou všechny stejné a atmosféře filmu to ale z nějakého důvodu spíše škodí. S tím spjaté je, že dívce trvá poměrně dlouho, než si uvědomí, co se stalo - má názor, že není pro nikoho hezká a jen ten "pán" ji vidí tak, jak by chtěla, aby ji viděli ostatní. Poctivě budovaná atmosféra se postupem rozplyne jak pára nad hrncem, každopádně všem náctiletým by se tohle mělo pouštět! Preventivně!' ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak po shlídnutí tohodle filmu musim říct, že mě ale vůbec ničím nezaujal. Z traileru jsem na první dojem čekala hodně moc, ale sliboval toho hodně a ve filmu jsem se toho nedočkala, takže jsem měla zas přehnaný očekávání jako vždy. O hereckých výkonech radši nebudu ani mluvit, hlavní herečka mi do role ale vůbec neseděla a víc radši psát nebudu. Takže jedno velký zklamání. Ani mě nepřekvapuje, že skoro všichni dávaj 100% a já jen 60% ( a to jsem původně chtěla dát ještě míň). No jak je vidět, tak se fakt neshoduju s většinou. To už se mi potvrdilo u hodně filmů. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil moc.. I když jsem věděl, jaký druh pocitů ve mně vyvolá. Proč ? Mám rád filmy, které poukazují na aktuální a vážná témata a i tohle k nim bohužel patří. Při sledování (nejen) postavy Willa (Clive Owen), zažijete pocity absolutní bezmoci, lítosti, hněvu.. Film perfektně vykresluje jednotlivá stádia vyrovnávání se dívky s takovým traumatem - od popírání (dokonce obhajoby násilníka), po smíření se s pravdou. Rovněž zdařile poukazuje na fakt, jaké nebezpečí internet skýtá pro "nepřipravené" a důvěřivé jedince. V posledních minutách je zdůrazněno to nejhorší. Že ve většině případů se tyhle zrůdy navenek nijak neliší od ostatních, díky čemuž jejich okolí nic netuší a jak málo stačí, aby se jedna z nejhorších nočních můr (nejen) rodičů stala skutečností. Provedení NENÍ dokonalé. Po režijní stránce tu byla hluchá místa, thrillerem bych jej taky nenazval. Ale i přesto se jedná o velice těžký a působivý film, herecké výkony dua L. Liberato - C. Owen jsou nadmíru uvěřitelné a co je nejdůležitější, vyvolal ve mne spoustu velice silných emocí. Suma sumárům ? Trust je filmem, jehož zhlédnutí by Vás nemělo mrzet - 90%. PS: Schwimmer vyslal jasné varování a víte co ? Čím víc takových filmů dospívající mládež uvidí, tím lépe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama