Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komedie s poměrně závažným tématem - svěření dítěte do péče po smrti rodičů. Vážné okamžiky tu střídají úsměvné či komické, hlavní hrdinové si zvykají na nové role rodičů - opatrovníků - a mají s tím docela potíže. Musí volit mezi povoláním, dítětem a ještě vycházet mezi sebou. Kořením snímku tak je i romantická linie. Celkově však jde o průměrnou podívanou. Jedenkrát stačilo. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Zbytečné, sterilní a navzdory "originální" (rozumějte naprosto dementní, nucené a nepravděpodobné - což zjistíme ale už z traileru) výchozí situaci úplně neoriginálně podle šablony... Takže si radši pusťte ten trailer, mezery si vyplňte standartními montážemi (učime se chodit, odmítáme jíst, nemůžeme spát, zamyšleně hledíme) a zakončete standartním nesmyslným sprintem na letiště. Ušetříte tím necelé 2 hodiny, které můžete strávit produktivněji... třeba zíráním z okna. Pokud se vám tam něco děje. Jestli bydlíte v nechutně nudné části města, doporučuji uklízení. Nebo prokrastinaci jakýmkoli jiným způsobem... Dvě hvězdičky za dva relativně dobré momenty (pamatuju si sice jen jeden, ale byly tam dva... útočí ve dvou). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušné vyprávění o dvou prakticky neznámých lidech, které nepřízeň osudu donutí spojit své síly při výchově osiřelého batolete. Humoru minimum, romantiky o něco více a možná zbytečně dlouhé, přesto zajímavé a v mnoha ohledech poutavé a překvapivě reálně vyhlížející. Na jedno podívání neškodné. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Thumbs up if You are getting sensitive with age! K tomu není co dodat: okouzlilo mě to, několikrát dojalo a celkově jsem možná trochu v rozpacích z toho, jak se mnou občas podobné "ptákoviny" dokážou zacvičit. Takže kdo má chuť na neškodné romantické drama se sympatickou ústřední dvojicí a několika vtipnými momenty, hurá do půjčoven (tak, a teď si jdu pustit nějaké tříhodinové syrové evropské drama, ve kterém se hlavní postava na konci zabije)! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne na tretí pokus som to dopozeral celé... Aj napriek typickej americkej romantickej schéme (vrátane letiskovej scény) a sudu patetizmu musím konštatovať, že má táto blbinka neiritovala, no mám ale podozrenie, že to má na svedomí môj stav príjemnej spánkovej letargie, keďže som film pozeral neskoro v noci. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoli je hlavní hrdina pomocným režisérem basketbalových přenosů, během filmu se ukáže v textilu dokonce několika týmů NHL. Nejprve v kšiltovce St. Louis Blues, později běhá v tričku Atlanty Thasers a nakonec se v Phoenixu dívá na televizi v tričku Chicago Blackhawks. (drew95)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)
  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)

Reklama

Reklama