Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jééééé. Kuba. No přece ten jak se svezl na lodi plný teploušů . No to ho muselo poznamenat kluka jednoho opálenýho. Musel si pak ještě dokázat, že je chlap tak se musel zaplést s tim skoro nejdrsnějším frajerem, aby mohli nasrat toho ještě drsnějšího. Ty vole Harvey???? nejseš na tyhle hovna starej??? V jednoum filmu s Johnnym Messnerem? ALe chápu, peníze docházej a těch rolí je už asi taky po skromnu. Celkově vzato......píčovina, ale podívejte se sami.... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Perfektný bečkový thriller, ktorý by mal za podpory lepšieho príbehu naozaj slušné ambície. Ambície však rozhodne mali aj scenáristi, a keď už sa nedalo nejak zvlášť pohnúť s originalitou scenára, tak si to vynahradili aspoň kvalitou dialógov, ktorá bola na vybrúsenej úrovni. Hlášky a slovné prešmyčky možno nepatria do prvej ligy, ale na tento typ filmu je to určite nadpriemer. A keby Harvey Keitel ako záporák pridal trošku viac zo svojej večnej charizmy a boli by to čistokrvné štyri. 75%. ()

Reklama

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Thriller nebo černá komedie? Slušné béčko, které předvádí velkou kydlící řež. Ano, mozek nutné nechat pod stolem, tahle záležitost jej nevyžaduje. Žádné svědomí natož lítost, lidé tu padají mrtví k zemi jen proto, že zvolili špatného zaměstnavatele (a navíc se ve škole blbě učili). Vše směřuje k setkání dvou bossů, zbraně mluví snad častěji než jejich majitelé. Pokud se tak stane, vyšlehnou hlášky mající šanci zlidovět. Stejně tak několik scén, třeba ta, jak chlapci hrají scrabble. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Drsný, brutální a temný. Takový je tenhle film v hlavní roli s Cubou Goodingem Jr., který se zde překonává (rozhodně mu to navážno sekne líp, než třeba na lodi plné gayů). Miguel Ferrel, jako staromódní gangster, ctící rodinu, ale přesto neústupný, a tak, kupodivu, nejslaším je Harvey Keitel, i když je pravda, že ani moc prostoru nedostane. To vše, ve spojení s poměrně krátkou stopáží, ve které není místo na hluché místa, propracovaným scénářem po stránce dialogů, nikoliv příběhu (který je pravda, poněkud jednosměrný) zaručí příjemně strávenou hodinku a půl, která uteče jako voda a vy si na konci přejete, ještě chvilku. Ale kdyby tam ta chvilka navíc byla, už by to nebylo ono. Za mě čtyři a půl ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Další průměrný snímek z podsvětí, tentokrát ale hlavní šéfové mafie byli takoví nic moc. Harvey Keitel mě ale překvapil, tady to stáří bylo na něm hodně vidět (chudák). Cuba podal slušný výkon, to se musí nechat. Potom byla škoda, že nedostal víc prostoru Johnny Messner, je to sympaťák. Film byl bohužel bez většího napětí, akce taky takové vlažné, i když závěrečná vyvražďovačka v té vile byla velmi solidní. Suma sumárum 60%. // (1.11.2014) NOVA CINEMA - První připomenutí této průměrné gangsterky, tentokrát s CZ dabingem, který nevadil. Rímský se Švarcem to zmákli. V komentáři z minula jsem řekl vše podstatné, takže jen potvrzuji 3 hvězdy, ba dokonce pár procent přidávám. 65% (with J.) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama