Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Kombinace Hudson, romantika plus smrtelná nemoc se pro mě jevila jako zlo ve filmové podobě, tudíž jsem do toho šla s nulovým očekáváním a kopou učení, aby ten čas nepřišel tak uplně nazmar (ano, vim, že se takhle filmy nesledují, ale hoďte po mě ovladačem Vy, kdo jste to nikdy neudělali). Ve finále to pak nebylo tak děsný, ani ta Kate mi mimořádně překvapivě nelezla na nervy, ani ta romantika nebyla zas tak stupidní a ani ta smrtelná nemoc nebyla takovej emocionální kýč, jaký jsem čekala, ale ani to nebylo nic, co by mě výrazněji zaujalo. Průměrná romantika, u které si pobrečíte, brzy na ni zapomenete a vůbec vám to nebude vadit. 60%. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nepríjemným námetom. Na prvý pohľad by sa dal čakať ľahko stráviteľný romanťák na nedeľné popoludnie, ale človek dostane slušnú porciu drámy a emócií. Priznám sa však, že hlavná postava mi bola chvíľami trošku nesympatická (neviem, či to bolo jednoducho postavou, ktorá bola dosť uletená, alebo Kate Hudson, ktorú mám však celkom rád)... 65% ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Nová verze Listopadové romance. Snímek Nicole Kassell se sice obejde bez velkých melodramatických scén, ale zato má Whoopi hrající boha/anděla, takže to vyjde nastejno. Celkové vzezření dává navíc znát, že se spíš jedná o televizní film. Už proto nechápu, kde tvůrci vzali takové obsazení. Kate Hudson tu jen září, ale pořád hraje svou typickou romantickou roli. Bernal mi tu stejně jako v Dopisech pro Julii přišel úplně mimo, ale na chleba si nezávisláky holt nevydělá. Sečteno podtrženo, je to jen další kýčovitý pokus o pohled na umírání. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno