Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Gravitace

Gravitace (2013)

Tento film ve mně zanechal opravdu silný zážitek, hned bych se sama vypravila do Vesmíru. Vše bylo pro mě tak reálné a přesvědčivé, na druhou stranu kouzelné a tak nedosažitelné. Shrnula bych to prostě tím, že se mi moc líbila atmosféra celého filmu, která mě vtáhla do děje a přišla jsem si jako v hlavní roli :)

Čokoláda

Čokoláda (2000)

Vždycky když se na něj dívám, tak dostanu chuť na čokoládu. To jako fakt :) Film na mě působí chvílemi dobrodružně, romanticky, chvílemi i takovou rodinou atmosférou. Mám ráda hudbu, která film provází, je pro mě velmi uklidňující. Po každém dalším shlédnutí Čokolády objevuji ve filmu něco nového a všímám si dalších krásných detailů.

Deník nymfomanky

Deník nymfomanky (2008)

Tak tady je to jasné, ztotožňuji se v mnohém s Belén Fabra, takže pro mě další film, na který se mohu koukat stále dokola a stále ho vnímám jinak a nacházím v něm, pro mě, další zajímavé asociace. A hudba? Tak ta ve mně vzbuzuje hluboké emoce a pocity důležité pro můj život.

Malý kousek nebe

Malý kousek nebe (2011)

Vše se dá ovlivnit myslí a život je o snech a cílech. Říká se tomu osud, karma, říkejme tomu jakkoliv... Nikdy není na nic pozdě, život je takový, jaký si ho uděláme my sami. Někdy k tomu potřebujeme lekce, kterými si teprve uvědomíme, jak úžasní jsme a jaký skvělý život žijeme. Tento film mi dal pocit vděčnosti za svůj hezký život. A proto... Vděčnosti není nikdy dost ;)