Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

tahit 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson vypadá báječně, obzvlášť když nahodí ten sladký úsměv. Jak bych tak řekl, láska přichází, i v nejtěžších chvílích, stačí jen otevřít oči. I když na tohle téma existuje řada podobných hollywoodských trháků. V závěru filmu hraje dixielandová kapela nádhernou melodii, které si nelze nepovšimnout. Neworleánský pochod, When the saints go marching in, (u nás známý pod jménem Když svatí pochodují) Už svatí jdou, vidím je jít…… Tak to jsem se pobavil měrou vrchovatou. Co bych dál psal, podívejte se a poslouchejte. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Očekávala jsem to horší... zejména díky tomu, že je hlavní role obsazena Kate Hudson, kterou mám spojenou především s průměrnými až podprůměrnými romantickými komediemi. Ale na druhou stranu tu hrál Gael García Bernal, se svýma zvláštníma očima (který byl, nebo alespoň mně se zdálo, tak nějak upozaděn - možná to bylo dobře?), takže jsem to riskla. Námět to je pěkný (jestli se to tak dá říct), ale to zpracování mi až tak úplně nesedlo. Jediná linka, která mě trochu dojala a vážně zajímala byla ta s otcem a ta byla jen opravdu okrajová. Taky mi nějak uniklo, co bylo za problém s mámou. Nicméně... z toho, co jsem za poslední dobu viděla, byl tento film příjemně strávený čas. ()

Reklama

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Kombinace Hudson, romantika plus smrtelná nemoc se pro mě jevila jako zlo ve filmové podobě, tudíž jsem do toho šla s nulovým očekáváním a kopou učení, aby ten čas nepřišel tak uplně nazmar (ano, vim, že se takhle filmy nesledují, ale hoďte po mě ovladačem Vy, kdo jste to nikdy neudělali). Ve finále to pak nebylo tak děsný, ani ta Kate mi mimořádně překvapivě nelezla na nervy, ani ta romantika nebyla zas tak stupidní a ani ta smrtelná nemoc nebyla takovej emocionální kýč, jaký jsem čekala, ale ani to nebylo nic, co by mě výrazněji zaujalo. Průměrná romantika, u které si pobrečíte, brzy na ni zapomenete a vůbec vám to nebude vadit. 60%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama