Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku voľná liberálna komédia, na konci tlačenka na slzy a záver, ktorý ponúka len plač, hoci mohol byť z kategórie happyendu, ako bežne v romantických komédiách vídame. Taká bola voľba tvorcov, mňa ale po rokoch zaujalo to, čo som kedysi tak nevnímal. Tá liberalizácia filmu. Hlavná hrdinka je v podstate feministka, nezávislá, veganka, sexujúca ostošesť a hlavne nezáväzne. Jej doktor je mexický Žid. Bohyňa je černoška. Objaví sa aj teplý černoch a povinne sa museli objaviť aj transvestiti. Nebolo to tak tlačené do popredia ako dnes, ale už tam muselo byť z každého súdka trošku. Takzvaný plazivý prístup. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

WTF? Bernala mám celkem rád, ale v posledních dvou filmech celkem přestřelil (Letters for Julia a tohle). Hudson je tady opět ve své typické roli - to by zas až tak nevadilo. Co ovšem vadí je, že tohle je hybrid různých žánrů a z žádného jejich pohledu tenhle film nefunguje (na komedii málo vtipné, romantika nefunguje a na drama málo dramatické...) Takže nejlepší na celém filmu je Little Bit of Heaven - čili Peter Dinklage... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama