Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Melancholická romantická komedie s výbornou Kate Hudson... Ona ten snímek dělá alespoň nějaký, aby neskončil v rutinním průměru. Bohužel příběh není nikterak originální, ba naopak neodpustí si několik žánrových klišé. Někdy hapruje i ozvučení rozhovorů na veřejnosti, což považuji za opravdu velkou chybu, když dialogy sotva slyšíte. Celkově spokojenost, snaží se být něčím víc, ale i tak už to nějak proběhlo jinde. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně nudná a poté hodně smutná "komedie" se vždycky milou a bezprostřední Kate Hudson, která naprosto bezkonkurenčně převálcovala jakékoliv jiné herecké obsazení (nad jen kromě Kathy Bates a hostující Whoopi Goldberg).. Začátek jsem přetrpěla hlavně kvůli buldokovi, který tu dostává relativně dost prostoru a pak už mě to docela chytlo.. Takhle nějak bych chtěla umírat já :-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama