Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

venison 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo na velmi slibný béčkový neoriginálně laděný horůrek v amíkovském stylu.. Zbytek filmu pro mě byl jen informační šum, protože jsem vůbec nepochopila souvislosti, logiku souvislostí a pointu celého příběhu.. Žádné "bububu" scény, jen spousta plísně a pár nesmyslných událostí.. Nuda, nuda, nuda.. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čistá vykrádačka, která stěží spadá do škatule "Průměr" - a to jsem ještě asi hodnej, protože jsem se na to díval sám v noci. No vzheldem k tomu, že jsem u toho i v pozdních hodinách neusnul, že herci nebyli otravní a že pár scén ušlo, tak dávám dvě hvězdy. Nicméně ač jsem se vžíval, jak jsem mohl, nejvíc mě děsila hrůzostrašná plíseň v každým druhým rohu. Toto mět v baráku, tak jsem taky napadrť a jdu bydlet do stanu. :) 40% ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na tento film těšil a očekával ho a samozřejmě jsem se těšil marně. Vůbec nic nového co už jsme neviděli jinde. Příběh a chování postav úplně katastrofální, kamera docela normál a herci, kteří neurazí. Jinak není ani co skoro komentovat dále, protože se tam nic pořádného neděje. 35% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

A já ty čtyři hvězdičky dám. Zcela nenápadný horor, který velmi mile překvapil. Zejména svou atmosférou a zajímavými hororovými prvky, kterým dopomohla moderní počítačová technologie (viz. vychytávka s dveřmi - zatloukání hřebíků). Ashley Greene jsem viděl poprvé a musím uznat, že je to vskutku velmi pěkná baba. Horor se obešel bez větších nelogičností, což velmi oceňuji, a tak nemám problém dát 70%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celé to pôsobí ako blbý vtip. Ako výsmech divákovmu IQ, pričom si zrejme tvorcovia mysleli, že nám zábery na šťavnatý zadok tvajlajťáckej slečny Green zatemnia myseľ a úsudok. CHYBA! Už neraz som kritizoval horory za to, že proste horormi niesu a že sa sústreďujú na niečo, čo diváka nudí a odrádza jeho sústredenie. Rozpočet to malo bohatý na to, že by nám všetci zúčastnení umelci predviedli viac, OVEĽA VIAC! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama