Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hloupý a zbytečný pokus o duchařský film s mimořádně nesympatickými dvěma hlavními herci a "strašidelný" asi jako Paranormal Activity - skvrny na dřezu, popraskané linoleum a zauzlované košile, hmmm... Postupně pak sice přibývá akce, ale paradoxně přibývá i nudy, těch osmdesát minut se mi zdálo nekonečných. Jediné, čím mě tahle sterilní a vyumělkovaná (asi jako hlavní "herečka") blbost upoutala, byly exteriéry z kalifornského satelitního městečka na okraji pouště mezi křižovatkami dálnic a elektrického vedení - vskutku působivě depresivní životní prostředí. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v jednom tahu mezi filmy Píseční žraloci a Vraždící buldozer, takže mi to tak hrozné nepřišlo. Délka více než sympatická, herecká dvojka taky. Má to tempo a docela i atmošku, sice z toho smrdí klišé, ale i tak se mi to líbilo a docela se divím tak slabému hodnocení, sám bych to viděl tak na 60-65%... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela standardní duchařina, která si body připisuje hlavně za to, že se snaží strašit bez digitálních bubáků (snad jen ta plíseň byla zbytečná). A přesto, že The Apparition vzbuzuje spíše rozpaky až výsměch, nebudu ho tentokrát úplně odsuzovat. Filmu se totiž občas podaří vykouzlit slušné napětí skrz všechen ten samohýbající se nábytek, několika pohledy do tmavých koutů místností a celkem pěkný vizuál (scéna s prostěradlem vypadá hodně dobře). A vůbec mě nesere, že sekvence v garáži s plazícím se duchem těžce vykrádá japonský Ju-on. Stopáž má taky hodně střídmou, takže já se vážně nenudil. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na tento film těšil a očekával ho a samozřejmě jsem se těšil marně. Vůbec nic nového co už jsme neviděli jinde. Příběh a chování postav úplně katastrofální, kamera docela normál a herci, kteří neurazí. Jinak není ani co skoro komentovat dále, protože se tam nic pořádného neděje. 35% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Máme tady dalšího pucha, který dělá neplechu hodným a krásným lidem a živí se jejích pachem. Napětí skoro žádné a pokud tu už je, tak nepatrně. herečka krásná, to se popřít nedá, ale její protějšek Pošťák Pet mi tam prostě nesedl. Lekačky tady nehledejte, protože je tu více sekaček v garáži, než lekacích scén. Ikdyž je tady náznak nějaké lekací scény, bohužél to není dokončené a tak jsme svědky spadlé krabice od vína a nevypraných ponožek. Takže pro mě průměr, protože díky jedné ze dvou vynikajících scén jsem se dozvěděl, že bruslení na židlích není nemožné :))) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)
  • Film sa stal kasovým prepadákom a kritici ho citovali ako jeden z najhorších filmov roku 2012. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama