Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Ľahkou formou podaná dosť závažná téma. O celkové odľahčenie sa kvalitne stará Zach, ktorý je fakt (opäť) dobrý. Na film sa príjemné pozerá a hoci to nie je komédia, ktorá zabezpečuje permanentné záchvaty bránice, nájdu sa aj tu miesta, ktoré pobavia a rozosmejú, ale skôr svojou iróniou. Je to film, ktorý nezmení svet, ale stojí za vzhliadnutie (odporúčam hlavne rodičom). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná indie komedie, která má zbuzovat spíš jemný úsměv na tváři, než hlasitý smích. A to se daří perfektně. Postavy jsou sympatické a výborně napsané a celé to má takou příjemnou atmosféru, že se u toho zkrátka nudit nebudete. Navíc je zde výborný Zach Galifianakis, který potvrzuje, že zvládne i trošku vážnější role. A Emma Roberts ještě nikdy nebyla tak cute. Prostě správnej feel-good film, který si pustím kdykoliv znova. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Well, this wasn't funny at all. Spíš mi to přišlo jako drama o klukovi, kterej propadá depresím a chce spáchat sebevraždu a tak se nechá na pár dní zavřít do "Blázince" a tam se toho jako zázrakem zbaví a i když tvrdí, že ještě neni v pohodě, mě teda příjde, že jo. A přišlo mi, že příběh Bobbyho byl docela slušně rozjetý a nakonec to tam nebylo vyřešený. Ale bylo to v podstatě to co jsem očekávala, že to bude. Takovej průměr, 3* ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Mě prostě dovyprávěné filmy a oblast mladistvých problémů prostě baví. Asi to bude věkem a proto se dokážu do těchto situací vžít. Snímek srší humorem, pár zajímavými myšlenkami, i když si určitě nehraje na vzdělávací a hluboký scénář. Rozhodně to byla ta správná nota, kterou jsem po předchozích snímcích potřeboval vidět. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to převážně kvůli Zachu Galifianakisovi, protože je sranda se na něj už jen koukat a to navíc ještě umí mluvit, ale tohle bohužel za moc velkou pozornost nestojí ani jako film, ani co se týká učásti Galifianakise, on sám je sice srandovní, ale celej film tady sám rozhodně neutáhne, obzvlášť, když se tady řeší vážnější téma, i když odlehčenější formou a odehrává se to v psychiatrický léčebně ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ned Vizzini, autor částečně autobiografické stejnojmenné knihy, podle které byl film natočen, spáchal 19. prosince 2013 sebevraždu. V té době pracoval na několika dalších projektech, například na seriálu Believe (od r. 2014) z produkce J.J. Abramse. (Farley)
  • Malby a animace budov, které můžeme vidět ve filmu, vytvořil americký umělec, architekt a grafik Brian Drucker. (Čulo)
  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)

Reklama

Reklama