Reklama

Reklama

Believe

(seriál)
Trailer
USA, 2014, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Steven Price

Hrají:

Johnny Sequoyah, Jake McLaughlin, Jamie Chung, Kyle MacLachlan, Delroy Lindo, Katie McClellan, Kerry Condon, Matthew Rauch, Trieste Kelly Dunn, Rami Malek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Levitace, telekineze, schopnost ovládat přírodu a dokonce i předpovídání budoucnosti... Všechny tyhle schopnosti má Bo od svých dvou let a i když jim nerozumí ani je zatím neumí pořádně kontrolovat, tak je má a musí se nimi naučit žít.
Zatím ji ochraňovala malá skupina lidí známá pod jménem "True Believers". Jenže teď, když Bo dosáhla věku deseti let, jsou její schopnosti ještě silnější a ještě nebezpečnější než kdy dřív. Proto se "věřící" obrátili na jediného člověka, který by se mohl ujmout role jejího ochránce na plný úvazek. Je jím Tate. Tate byl dosud neoprávněně uvězněn a moc se na tuto nabídku netváří. Jenže když uvidí, co Bo všechno dokáže, nechá se přesvědčit a jejich pouť započne. Musí být stále na cestě, aby ji dokázal ochránit před zlem, které touží po jejím daru... (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalší spiklenecky recyklovaný seriál, ktorý sa v pamäti rozkladá rýchlo a bez stopy. Vždy, keď podobné veci vidím, zdá sa mi, že v rámci žánru sú Akty X, legendou, ktorej tieto vecičky nesiahajú ani po kolená. Milý Alfonso, každý raz v živote podlezie latku, ktorú si sám nastavil. Obávam sa, že ty si to poňal ako dlhodobý trend. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dvou dílech: Doufala jsem, že se tam bude dít víc než jenom přetahování dvou organizací o holku se schopnostmi. Druhý díl však kopíruje schéma dílu prvního - honička prokládaná dobrým skutkem náhodnému civilistovi. Takový seriál už tu byl - Touch. Postava Bo je jediný důvod, proč se chci na to dívat dál. Její hlášky nemají chybu a postava se pohybuje na dně škály dětské otravnosti. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Ale jo. Ona je na svůj věk překvapivě snesitelná herečka, a jako postava malé Bo si diváka získá v podstatě od úvodní ukolébavky, on je citově založený mladý muž, maskující svou slabinu za vzezření drsňáka. Ona disponuje neurčitými paranormálními silami, on je sympaťák od pohledu co se umí solidně porvat. A tihle dva to teď musí táhnout spolu, aby se na útěku skrývali před tajemnou organizací a jednou sexy assassínkou... Tahle dvojka mi jednoduše sedla. Napětí, co se dá krájet, fajn záhady a úžasné ústřední postavy - ty hlavně. Věřim džejdžejovi, že z toho časem udělá sci-fi desetiletí a hodlám u toho být od začátku. Run! Take the girl and run! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po prvním dílem mi Believe hodně připomíná Touch a doufám,že oba seriály nepotká stejný osud.Je spousta seriálů,které disponují obrovským potenciálem,který nakonec vyzní do ztracena.Pilot byl fajn a Believe šanci dostane,nicméně balancuje na velmi tenké hraně...70%...po pěti dílech přichází nepříjemná stagnace,kdy se prakticky děje pořád to samé pouze s lehčími obměnami.A výše zmiňované Touch mi to připomíná víc a víc.Zatím tedy hvězda dolů. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pilotu je hodně vidět, že ho točil Alfonso Cuarón, protože svým řemeslným zpracováním (kamerou především) nad zbytkem epizod jasně vyčnívá. Začíná to jako adrenalinová jízda (úvodní one-shot scéna je super), která s přibývajícími epizodami tak trochu upadá do epizodičnosti a v závěrečných dílech působí díky podivnému chování postav scénář již trochu nevěrohodně. Ze všeho nejvíce tomu chybí nějaký směr nebo komplexnost. Ve výsledku se jedná o takové nedotažené rodinné sci-fi, kde záporáci jsou záporáci a klaďasové, nejenže před záporáky utíkají, ale taky se snaží pomáhat lidem okolo, což je hlavní náplní děje jednotlivých epizod. Nedivím se tedy, že byl seriál po první sérii utnut, ale nemůžu říct, že bych si nepřál nášup. Bo je sympaťanda a v rámci více sérií by mohlo být zajímavé sledovat její vývoj v souvislosti s dospíváním a rozvojem schopností. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama