Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dokumentu, který byl natočen k dvacátému výročí uvedení seriálu Simpsonovi se dozvíte mnoho zajímavých informací od samotných tvůrců seriálu, dabérů a také fanoušků. (ČSFD)

Recenze (25)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přesně podle mého očekávání.. Výborně! Dokumentu nechybělo skoro nic, pouze mě zarazilo že to má jenom kolem 45 minut a trochu zklamalo, že tam nebylo moc ukázek ze seriálu + mohli přidat nějaké ty vystřižené scény, jak se dělá jedna epizoda a různé bonusové materiály. Sečteno podtrženo.. Líbilo se mi to. 95% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nic moc nového se tu člověk nedozví. Morgan Spurlock měl zřejmě divákům představit 20 letou historii Simpsonů, ale dopadlo to spíš tak, že se ptá zaměstnanců jaderné elektrárny, jestli v okolí viděli trojoké ryby, fanoušků s tetováním Simpsonů, proč mají seriál tak rádi, potom ukáže sbírky nadšenců, kteří sbírají vše, co má na sobě nápis Simpsons atd. Je to poměrně zajímavé, ale o samotných Simpsonech se toho člověk moc nedozví. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je zde Spurlock velice příjemně cítit, když pátráme po existujících věcech, objektech, lidech, kterými se seriálový svět inspiroval, no na druhou stranu o nějaké zábavnosti se dá mluvit jen stěží, takže mně těch 40 minut úplně stačilo. Co se týče Spurlocka, tak rozhodně jeden ze slabších kousků. 65% ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Nutnost pro fandy! Spurlock nás překvapivě příjemně provází rozhovory s tvůrci, fandy ve kterých se dozvíme něco (pro mne hodně) ze zákulisí tvorby téhle ikony televizní tvorby, kterou The Simpsons jsou. Nejsem zdaleka velkým fandou, ale nikdy mne Simpsni neurazili a vidět herce jak přechází před kamerou do rolí, nebo z čeho tvůrci čerpali inspiraci je pro mne hodně zajímavá a zábavná podívaná. Výborná hláška výkoného producenta seriálu : "Why everybody loves the Simpsons? Because their eyes looks like a boobs" :-) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o Simpsonových nabitý celou řadou zajímavostí a věcí, které jste možná ani netušili. Vychvaluje Simpsonovi do nebes, ale je pravda, že je to jeden z nejúspěšnějších seriálů, co víc možná nejlepší při těch oceněních. No, popravdě by mě nenapadlo, že se někdo nechá podle Simpsových tetovat a rovněž ti zapřísáhlí fanoušci, kteří měli barák plnej rekvizit byli taky stojí za to vidět! No nikdo Simpsonům neodepře, že je to kult a postava Homera Simpsona je opravdu jedinečná! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama