Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Srovnání s prcičkami vůbec není na místě. BMS jde mnohem dál. Chlast, sex, kozičky, zadečky, drogy, znovu sex a fotbal. Takovýhle nářez televize snad nikdy nezažila. Proklínám šéfy Spike, že čtvrtou řadu už nepovolili. BMS je hotový skvost. Nejlepší seriál o americkém fotbalu, kde se americký fotbal ani jednou nehraje. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Ani se nepokoušejte srovnávat tento seriál s teen romantickými komediemi jako jsou prcičky a pododné. Tohle je úplně jiná liga. Vypusťte v kolonce žánr romantická a místo toho přidejte zvrhlá, úchylná a ujetá. V podstatě je celý seriál založen na postavě prcičkovského Stiflera (a dalších hovad jemu podobných). Tato postava je naklonována nekonečněkrát a těmto postavám je přidána nebo ubrána určitá míra úchylnosti. V podstatě je úplně každý v tomto seriálu totální magor (bez rozdílu pohlaví a věku). Nejlepší na tom je, že některé zápletky a postavy jsou hnány do takového extrému, že i sebeblbější nápad začne být neskutečně zábavný. Alespoň pro ty, co dokážou přijmout pravidla hry. Já osobně nechápu, že tento seriál nevidělo více lidí, protože některé věci a postavy mají šanci být kultovní. Mě nejvíce odrovnala pocket pussy (nebudu překládat). Co k tomu dodat??? Eeee... If i dont have that pocket pussy in my locker first thing in the morning im going take out all my sexual frustrations on you!! :-D ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Vezměte průměrnou americkou teen komedii, několikrát ji ještě vylouhujte, z osazenstva vyškrtněte toho všudypřítomného idiota, který hledá svojí životní lásku a jehož srdceryvné scény, kde si vylévá duši, jste beztak povětšinou prozívali nebo přetočili, přidejte dalších pár pošuků, větší koncentraci chlastu, drog a sexu a dostanete Blue Mountain State. Samozřejmě počítejte s nějakými těmi zvracícími, fekálními a jinak nechutnými scénami. Ideální doplněk k pivu a vypnutému mozku. Hlavně ke konci serie se najde i pár celkem solidních vtipů. // Nejoblíbenější postava: Thad Castle // 1.serie: 50% // 2.serie: 70% // 3.serie: 65% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak vysoké hodnocení?! Vážně?! Vždyť je to děsný a nechutný. Normálně bych si už nepustila ani druhý díl, ale ale zkoukla jsem celé tři. Spíš pro to, abych se ujistila jaká kravina to je. Jen trapná, nechutná rádoby sranda. Amíky na vejškách ukazují jako neschopný nadržený, úplně vypatlaný prasáky. Prostě strašný. Jedna hvězda a to za hudbu. Seriál je otřesný, ale soundrtrack už mám stažený. Ta hudba mě opravdu nadchla. ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jak píše B!shop, rozhodně se tu nabízí srovnání s Prcičkama. Jenže... tam kde první American Pie zářil (případně ještě díl 2 a 3) a většina nástupců totálně zklamala, tam Blue Mountain State navazuje. Jako by se jim podařilo u mě vzkřísit první skvělé zážitky s American Pie a opravdu je to jízda. Seriál má některá slabší místa, některé díly vás nijak zvlášť neosloví, ale pak jsou tu díly, kdy vtip a komedie proudí tak přirozeně, až se budete divit. Včera jsem to sledoval v noci čtyři hodiny a upřímně lituji své spolubydlící z vedlejších pokojů, protože jsem je musel výbuchy smíchu budit. Takže zatím v polovině druhé série nadšení, 80%, ale pátou hvězdičku za vynikající theme song, což je vskutku úžasná pump skladba. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama